Eski Survivor'cılar Duygu Çetinkaya ve Sahra Işık arasında büyük gerilim!

Güncelleme Tarihi:

Eski Survivorcılar Duygu Çetinkaya ve Sahra Işık arasında büyük gerilim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 17:20

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen programı Survivor All Star yarışmacılarından olan Duygu Çetinkaya ve Sahra Işık arasında yine bir sosyal medya kavgası patlak verdi. Yarışmanın ardından da sosyal medya üzerinden birbirlerine yazdıkları yazılarla olay olan ikili arasında yine bir tartışma çıktı. Peki, Duygu Çetinkaya ve Sahra Işık kimdir? Tartışma sebepleri ne?

Haberin Devamı

İkilinin arasında yaşanan tartışmada Sahra Işık’ın Duygu Çetinkaya ile alakalı ‘varoş’ kelimesini kullanırken, Duygu Çetinkaya ise Sahra Işık’ı kıskançlıkla suçladı. İşte, sosyal medyada Sahra ışık ve Duygu Çetinkaya’nın sosyal medyada yaşadıkları diyaloglar:

Sahra Işık:

Kız paçoz bana benzemeye çalışınca güzel gözüktün gözüme ama yine gerçek halini hatırlıyorum midem bulanıyor.

Bizim televizyona çıkmak için iffetimize yakıştıramadığımız şeyleri yaparak televizyona yıllarca çıktığını iddia eden varoş... Varoşsun basitsin!Hayatında spor nedir bilmeyen anca ona buna giydirmeyi bilen aciz insansın, kızım adını telaffuz etmiyorum çünkü iğreniyorum senden kızım.

Duygu Çetinkaya:

İffet derken? Hadi ben oyunculuk yaptım yıllarca karakterim ne ise, ona göre açtım, kapattım! Sen ne ayaksın? İffet!

Haberin Devamı

Hep söylerim "Beyin herkeste var, akıl başka bir şey" diye verdiğin cevaplardan zeka düzeyinin ne halde olduğu o kadar net ki sana tek cevabım gülmekten ölüyoruz nokta net. Hayır, akıllıca cevap veremediğin için olayı iffete kadar indirdin.

Samara, Allah'tan ben sana göre çok kaliteli bir kızım da düzgün cümlelerle bir şeyleri anlata biliyorum. Yoksa senin gibi yapmaya kalkarsan burada çok atraksiyon olur.

Hayır, senin amacını biliyorum olayı Merve Aydın'a da sıçratmamı istiyorsun da kusura bakma yemezler. Ben onun anasına, babasına, kardeşine olan saygımdan kan kusar kızılcık şerbeti içerim. Boş gündemlerle uğraşma, günde 7 yumurtanı ye otur aşağı, bu mevzular seni aşar.

DUYGU ÇETİNKAYA KİMDİR?

1986 Denizli doğumlu olan Duygu Çetinkaya, babası asker olduğu için çocukluğunda çeşitli illerde yaşadı. Lise eğitimini İsveç’te tamamlayan Duygu Çetinkaya, bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Ancak tanınması Binbir Gece dizisindeki Sezen İncioğlu rolüyle olmuştur. Sonrasında ise Firar dizisinde canlandırdığı Betül karakteriyle izleyicilerden tam not alan Duygu Çetinkaya, 2002 senesinde Türkiye’nin Yıldızları adlı yarışmada yarışmıştır.

2013 senesinde Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasına katılan ve büyük bir kitle tarafından tanınan Duygu Çetinkaya, daha sonra 2015 sezonunda ekranlara gelen Survivor All Star yarışmasına katılmıştır.

Haberin Devamı

SAHRA IŞIK KİMDİR?

1991 İstanbul doğumlu olan Sahra Işık, profesyonel voleybolcudur. Fenerbahçe kulübü bünyesindeki spor kariyerinin yanı sıra modellik de yapan Sahra Işık, 2013 yılında yapılan Best Of Model yarışmasında 3. olmuştur. Son olarak 2015 sezonunda Survivor All Star yarışmasında kendini gösteren Sahra Işık, yarışmada uzun bir süre elenmeden yarışmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!