Eşim beni kendi yatağımda başka kadınla aldattı

Güncelleme Tarihi:

Eşim beni kendi yatağımda başka kadınla aldattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2007 00:00

Carrefour Sa Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde her hafta Salı günleri gerçekleşen Park Sohbetlerinin bu haftaki konuğu Uhde ve Rabbena gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan başarılı şarkıcı Seçil oldu. 2000 yılında yaşadığı hastalığı yüzünden müzik hayatına ara vermek zorunda kalan ünlü şarkıcı, yıllar sonra ilk defa bir imza gününde sevenleriyle buluştu.

Haberin Devamı

“Hastalandığım Sırada Yanımda Sadece Ailem Vardı…”

19 yaşında müzik hayatına merhaba diyen ve yakalandığı zor hastalıktan sonra müzik hayatına ara vermek zorunda kalan ünlü şarkıcı Seçil yıllar sonra Carrefour Sa Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde katıldığı Park Sohbetlerinde sevenleriyle buluştu. Yaşadığı zor günleri anlatan Seçil, “O zamanlar sadece ailem yanımdaydı. Bir de çok sevdiğim sanatçı arkadaşım Naşide Göktürk bana çok destek oldu. Onun hakkını ödeyemem. Bunun yanı sıra birçok çalıştığım sanatçı arkadaşlarımda büyük destek oldular. Ama rahatsızlanmadan önce yediğim içtiğim ayrı gitmeyen, canım dediğim arkadaşlarım yüzüme bile bakmadılar. Onlar beni çok üzdüler. Ben de böylelikle ne kadar nankör bir mesleğimiz olduğunu ve sanat camiasından herkese güvenmemek gerektiğini öğrendim” dedi.

Haberin Devamı

Eşim beni kendi yatağımda başka kadınla aldattı
“Eşim Ben Ölümle Savaşırken Beni Benim Yatağımda Başka Bir Kadınla Aldatıyordu!..”

Yaşadığı hastalıktan dolayı hafızasını kaybeden ünlü şarkıcı, “Unutmak istediklerimi unutmadım, unutmamak istediklerimi ise unuttum” diyerek yaşadığı zor günlerden bahsetti. Hastalığı dönemde evli olduğu Hakan Hekimoğlu ile büyük sorunlar yaşayan Seçil, “Doktorlar aileme belki kızınızı kaybedebilirsiniz dedikleri sırada, eşim beni benim evimde ve benim yatağımda bir kadınla aldatıyordu.” Diyerek yaşadığı bu kötü günleri asla unutamadığının altını çizdi. Şimdiye kadar başından üç evlilik geçen başarılı şarkıcı “Üç kere evlendim ve üçünde de yanlış adamlar seçtim ama bende artık anne olmak istiyorum. İnşallah bundan sonra hayatıma doğru düzgün bir insan girer” diyerek sevenleriyle temennilerini paylaştı.

 “Yazın Bomba Gibi Bir Albümle Müziğe Tekrar Merhaba Diyeceğim…”

2006 yılı sonunda en güzel Türk Sanat müziği şarkısı söyleyen Pop sanatçısı seçilen Seçil, yaza doğru muhteşem bir albümle geleceğinin müjdesini de verdi. Şu sıralar hazırlık aşamasında olduğunu belirten ünlü şarkıcı, güzel sesiyle sevenlerine canlı olarak bir Türk Sanat müziği şarkısı seslendirdi. Yıllar önce çıkarttığı albümlerini birbirinden güzel video kliplerle süsleyen güzel şarkıcı bir hayranının, “Unutursun Gönlüm klipinde oynayan partnerinin şarkıcı Alex mi?” diye sorması üzerine ise “Evet o zamanlar Alex ile bir klip çekmiştik. Klip çektiğimiz esnada o henüz şarkıcı değildi. Ama artık o da bir şarkıcı. Albümü çıkınca da hiç şaşırmadım çünkü artık herkesin bir albümü var ve albümü olamayana kıza vermiyorlar” diyerek müzik piyasasında olur olmadık herkesin albüm yaptığını ve onların artık bir şekilde buna son vermesi gerektiğinin altını çizdi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!