Eser West kimdir? Survivor Eser kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Eser West kimdir Survivor Eser kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2017 17:05

Eser West, Survivor'ın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Daha önce Kısmetse Olur programıyla adını duyuran Gönüllüler yarışmacısı performansıyla olduğu kadar yaşadığı tartışmalarla da adından söz ettiriyor. Peki, aksanıyla farklı bir ülkede yetiştiği belli olan Eser West kimdir? Aslen nereli? İşte, hakkında merak edilen tüm detaylar!

Haberin Devamı

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Eser West, birçok izleyici tarafından oldukça merak ediliyor. Survivor 2017'de başladığı günden itibaren adından oldukça söz ettiren Eser West'in güçlü fiziği ve yarışmalarda gösterdiği performans oldukça dikkat çekti. Survivor'da iki hafta üst üste kişisel performans sıralamasında birinci olan Eser West oldukça motive durumda. Açlıkla ilgili oldukça sıkıntı yaşayan Eser West, ilerideki günlerde bu sıkıntıyı atlatabilecek mi merak ediliyor. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Eser West kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

ESER WEST KİMDİR?

Gönüllüler takımı yarışmacısından Eser West, aksanından da anlaşılacağı üzeri hayatının büyük bir kısmını yurt dışında geçirdi. 1990 yılında New York’ta dünyaya geldi. Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitim gören Eser West, İngilizce öğretmenliği yapıyor. Türkiye onu Kısmetse Olur programıyla tanıdı ancak Hande Yener’in ‘Mor’ şarkısının klibinde oynaması hayran sayısını arttırdı. Kısmetse Olur evinde tanıştığı ve evden birlikte ayrıldığı Cansel Çördük ile düzenli bir ilişkisi bulunan Eser West, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. 

Haberin Devamı

Programın takipçileri, online sistem üzerinde yer alan forum üzerinden favori yarışmacılarına sorular sorabiliyor. Eser West’te bu sorulardan birine verdiği cevapla ne kadar hırslı bir yarışmacı olduğunu gözler önüne serdi. Birinciliğin kendisi üzerindeki etkilerinden bahseden gönüllüler yarışmacısı şunları söyledi; “İki hafta üst üste birinci olmak, çok büyük motive oldu benim için. Her hafta istiyorum, ama her hafta olmayacağını biliyorum. Mesela bu hafta olmayacak. Çünkü Saçma sapan oyunlar kaybettim ama illaki bunun öbür haftası, bir sonraki haftası var. Her hafta ben istiyorum, inşallah en sonunda da ben kazanacağım.”. 

BAKMADAN GEÇME!