Erkek çocuklara hip hop kızlara romantik giysiler

Güncelleme Tarihi:

Erkek çocuklara hip hop kızlara romantik giysiler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2006 00:00

Araştırmalara göre çocuklar üç yaşından itibaren kıyafetleriyle ilgili fikir sahibi oluyor. Bir iki yaş büyüdüklerinde kıyafetlerini kendileri seçmek istiyorlar. 10 yaşına geldiklerinde marka tutkusuna çoktan kapılmış oluyorlar. Çocuk modası yetişkinleri aratmıyor. Sokak modası, hip hop tarzı giyim veya 50’lerin romantik esintileri onların giyimini de etkiliyor.

Sezonun moda parçaları; denizci temalı giysiler, gladyatör terlikler, bolero ve kargo pantolonlar. Özellikle kız çocuklar için yapılan giysiler, kadın koleksiyonlarının kopyası gibi. İşlemeli jean pantolon ve etekler, şık hırkalar, kloş etekler, şapka, çanta ve takılar var. Erkekler, Nike, Adidas, Puma gibi bir spor markalarını takip ediyor. Bol cepli pantolonlar, kapüşonlu svetşört ve spor ayakkabılar en sevdikleri giysiler. Kız-erkek farketmez, son dönemde tüm çocukları en çok sokak modası etkiliyor. İşte yeni sezondan göze çarpanlar.

Giyimde özgürlük

Diesel Kids; Baby, Kids ve Junior olarak üç farklı koleksiyon hazırlamış. Erkek koleksiyonunda sportif, etnik ve askeri gibi temalar var. Metal fermuarlar ve asker baskıları çok kullanılmış. Para ve anahtar şeklindeki düğmeler, danteller, çiçek işlemeleri, kızlar için yapılan dar kesimli elbise, etek ve üstleri tamamlıyor. Leylak, turuncu ve mavinin tonları öne çıkıyor. Koleksiyon çocukların giyimdeki özgürlüğünü vurguluyor. Katalog çekimleri de bu anlayışa uygun olarak ormanda yapılmış. Bebek tişört 35-55, pantolon 95-185, çocuk erkek mont 125, şort 55, kız elbise 95-215, erkek gömlek 115, kız svetşört 65 YTL.

Hippiler geri döndü

Replay’in çocuk markası Replay and Sons’da farklı yıkama ve eskitmelerin kullanıldığı jean pantolonlar öne çıkıyor. İşli cepler, belirgin dikişler ve yamalar yalnız pantolon değil jean ceket ve eteklerde de kullanılmış. Streç kazaklar, renkli jean elbiseler, örgü bere ve bandanalar kızların, beyaz jean ceket ve çizgili gömlekler, fermuarlı trikolar erkeklerin en çok ilgi gösterdiği parçalar. Kız jean pantolon 165, svetşört 95, elbise 179, erkek pantolon 121, kemer 53, mayo 59, gömlek 86 YTL’den başlıyor.

Tek marka 10 koleksiyon

012 Benetton’da kızlar için denizci pantolonlar, çizgili süveterler, şal desenli volanlı etekler, çiçekli ceketler, payetli bluzlar, hip hop pantolonlar var. Erkek çocuklar için 60’lı yılların üniversite tarzını yansıtan parçalardan hokey tişörtlerine, eskitilmiş bol gömleklere, denizci pantolonlara, kamuflaj desenli bermudalara kadar bolca seçenek bulabilirsiniz. Tişört fiyatları 18.95-35.95, etek 27.95-59.95, pantolon 36.95-65.95, elbise 45.95-64.95 YTL arasında.

Sindy ve Action Man

Bu yazın yetişkin koleksiyonlarında bolca kullanılan babetler ve taşlı sandaletler, kız çocukların ayakkabı modasında da karşımızda. Etnik desenli, parlak taşlı, kurdeleli, çiçekli, boncuklu modeller bulabilirsiniz Flo’da. Sindy baskılı spor ayakkabılar da çok seviliyor. Erkek spor ayakkabılarında Action Man ve Disney karakterleri var. Flo’da Kinetix ve Polaris Kids’in yanında Nike’ın, Puma’nın modellerini bulmak da mümkün. Polaris Kids modelleri 18-42 YTL, Action Man spor ayakkabı 27.95 YTL. Sindy spor ayakkabı 31.95 YTL.

Klasikten vazgeçmeyenlere

Wenice Kids; yeşil, turuncu ve pembenin ağırlıkta olduğu bir koleksiyon hazırlamış. Koleksiyonun genel olarak klasik bir tarzı var. Fırfırlı etekler, koton pantolonlar, kapriler ve renkli tişörtler bulabilirsiniz. Üstler 10-40, pantolon ve etekler 10-30 YTL.

Denizciler ve prensesler

Rodi’nin lacivert, beyaz ve kırmızının bolca kullanıldığı marin koleksiyonu var. Kargo pantolonlar, çizgili tişörtler, yağmurluk, pembe ve mor renkte çiçekli elbise ve etekler, bunlarla uyumlu tişört ve spor ayakkabılar bulabilirsiniz. Aksesuvar bölümünde çiçek detaylı şapka ve çantalar bulabilirsiniz. Pantolon 39, elbise 29, şapka 19 YTL.

Bebeklere unisex renkler

0
-13 yaş için bir kaç koleksiyon hazırlayan Peacocks, bebek ürünlerinde unisex renkler kullanıyor. Ağırlıklı renk bej. Altı yaştan büyükler için hazırlanan giysiler, markanın kadın koleksiyonundan izler taşıyor. İşli jean pantolon ve etekler, çiçekli bluzlar, trikolar ve bunları tamamlayan beyaz lastik ayakkabılar, hasır şapkalar bulabilirsiniz. Erkek çocuklar için kargo pantolon ve kapriler, bol tişörtler, eşofman üstleri ve şapkalar hip hop tarzının çocuklara uyarlanmış halini yansıtıyor. Çocuk tişörtler ve bebek giysileri 7, ayakkabılar 15 YTL’den başlıyor.

Mayo da var

Kanz’larda bu yıl satışa çıkan Rumbl markasında, baskılı tişörtler, bol pantolon ve spor ayakkabılar bulunuyor. Rumbl ürünleri 8 yaşın üstündekiler için. Barbie, Sünger Bob ve Garfield’lı mayo ve plaj aksesuvarları da bulabilirsiniz. Erkek tişörtler 20, spor ayakkabılar 40, mayolar 15 YTL’den başlıyor.

Yerli yabancı onlarca marka

Boyner’in çocuk reyonlarında Lome Kids, Andy Wawa, De Facto, Mammaramma, Premaman, Goose, Seven Hill Kids gibi yerli yabancı pek çok markayı bulabilirsiniz. Bebek reyonunda Action Man, Barbie, Bratz, Sindy, Looney Tunes, Spider Man’in lisanslı giysi ve ayakkabıları satılıyor. Goose pantolon 39, Altimod etek 45, Mammaramma kız jean ceket 54.90, Altimod erkek gömlek 29.90 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!