Erkan Petekkaya'dan Mobbing iddiasına sert yanıt!

Güncelleme Tarihi:

Erkan Petekkayadan Mobbing iddiasına sert yanıt
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 20:44

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın Erkan Petekkaya hakkındaki ‘Mobbing’ iddialarından sonra, Erkan Petekkaya’dan Yeşilçay’a sert bir yanıt geldi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın “Mobbing” iddiaları üzerine sosyal medya hesabından sert bir açıklama yapan Erkan Petekkaya instagram hesabından şunları yazdı:

Petekkaya; “Nurgül Yeşilçay'ın açıklaması üzerine zorunlu açıklamam: Her kelimesi düşünülmüş, tasarlanmış, Türk insanın yumuşak karnı neresi ise oradan vurmayı hedeflemiş yalan ve iftiralarla dolu röportajı okudum. Erkekliğimi bugüne kadar kimse üzerinden taçlandırmadığım gibi, taçlanacak durumun “cinsiyet” değil “insanlık” olduğuna inananlardanım.

Set ortamında kadın erkek yoktur “oyuncu” vardır. Ama her şeyden öte olunması gereken şey, “insan”dır. Mertlik de, 52 bölüm sonra diziden disiplinsizlikleri ve çirkin davranışları sebebiyle gönderildiğinde, beyaz gömleğini giyip, “bu adam bana mobing uyguladı”dan başlayıp, laf aralarında dizinin reytinginin düştüğünün altını çizip, 11 yaşında erkek çocuğu annesi olmasından bağlayıp, sonucunda da “aslında bana asıldı da ben yüz vermedim” imasına vardırmak ve tamamen kendisinden kaynaklı ayarsızlıklarını bir kadın hareketine dönüştürmek çabası değildir.

Haberin Devamı

Erkan Petekkayadan Mobbing iddiasına sert yanıt

Bunlar diziden kovulduğu için sektör içinde yaşadığı hezimetin hastalıklı dışa vurumundan başka bir şey değildir. Ayrıca kadın erkek fark etmez benim de 12 yaşımda pırlanta gibi bir oğlum olduğunu, müthiş hassas ve düşünceli insan kisvesi imajına bürünmüş, demogojiler ve yalanlar üstünden kadınlığını kullanarak prim yapmaya çalışan bu insana hatırlatırım. Güneş balçıkla sıvanmaz. Yaşananların şahitleri zaten konuşacak ve gerçek gün yüzüne çıkacak.

Kendimden emin olduğum için içim çok rahat. (Ayrıca şu an çalıştığım yapım firması Endemol Shine Türkiye ve oyuncu arkadaşlarım dışında, daha önce çalıştığım oyuncu arkadaşlarıma mesela Hatice Şendil'e, “Öyle Bir Geçer Zaman ki” adlı dizide oynadığım Ayça Bingöl'e, o dizinin kadın yönetmeni Zeynep Günay Tan'a, aynı tastan çorba içtiğimiz tüm set çalışanlarına, bugüne kadar çalıştığım yapımcı firma sahiplerine fikirlerini sorduğunuzda benim sektördeki duruşumu size anlatacaklardır. Denize düşmüş yılana sarılmış Nurgül Yeşilçay'ın çirkef ve yalan sözleri ile beni yargılamayın. Emin olun gerçeği göreceksiniz).

BAKMADAN GEÇME!