En yeni kulüp Haydarpaşa

Güncelleme Tarihi:

En yeni kulüp Haydarpaşa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2009 00:00

Buyrun sizi şehrin en gözde parti mekanıyla tanıştırayım: Haydarpaşa Tren Garı. İstanbul dışından okuyucularımız için hemen izah edelim: Hani Türk filmlerinde, köyden şehre inilince İstanbul’un tabak gibi ilk göründüğü o merdivenlerin olduğu yer.

Haberin Devamı

Mükemmel manzarası vardır. Bir yanda Kadıköy, öbür yanda Boğaz, karşıda Suriçi. Martılar, vapurlar, deniz... Yazın önünde çay bahçesi açılır, vaktiniz olursa orada bir çay içmeden bu şehirden geçip gitmeyin.
İşte o koskoca tarihi bina şehrin en “in” eğlence merkezi oldu. Merdivenlerden girince bilet gişelerinin olduğu, yüksek tavanlı, süslemeli salonu çıkarabildiniz mi? İşte o muhteşem salon özel geceler için kapatılıyor, partiler veriliyor.
Yeni yılda Ozan Doğulu’nun orada verdiği yılbaşı partisine gittik. Gar yıkılıyordu, şaşırıp kaldık.
Pek güzel oluyor canım Bağdat şimendiferinin başlangıç noktasında partilemesi. Alman kayzeri mezarında ters dönmüştür. İçine girip tep tep tepineceğimizi bilse, çil çil altınlarına kıyar mıydı burayı yaptırmak için? Oh olsun! Attıkça göbecikleri bizi soktuğu dünya savaşının kötü hatıralarını siliyoruz.
Şimdi de 14 Şubat Sevgililer Günü Partisi var Haydarpaşa’da.
Gecenin adı: Şahane Yıllar Diskoda. Günün mana ve ehemmiyetine binaen Issız Adam tribi yapmışlar, eski 45’likleri çalacaklarmış. Sonra da DJ U.F.U.K.’den 90’ların dans parçaları.
Biletleri Biletix’te satılıyor. Erkeklere 50 lira. Kızlar beleş. Gerçi bu da bir tür ayrımcılık. AİHM’ye götürsen kazanırsın da neyse. İlk içki de zaten bedava.

Haberin Devamı

14 Şubat’ta bütün şarkıcılar bir yerde sahneye çıkıyor, siz neredesiniz?

Nil Burak, Portaxe’te

Nil Burak’a ıssız adam nuru yağmaya devam ediyor. Baltalimanı Portaxe akıllıca bir iş yapmış rüzgarı kendine çevirmiş. Gece biraz erkence, saat 19.30’d aaşk mönüsüyle başlıyor, Nil Burak’ın söyleyeceği Yalnızım Ben, Sen de Başını Alıp Gitme, Olmaz Olmaz Deme gibi şarkılarla devam ediyor. 135 lira. (212) 277 82 33.

Nilüfer, Küçükçiftlik’te

Maçka Küçükçiftlik Parkı’nın içine büyük bir 1500 kişilik lüks bir gösteri çadırı kuruluyor. Üç ay boyunca orada kalacak, konserler için kullanılacak. Açılış Nilüfer’in Sevgililer Günü Konseri’yle. 21.30’da başlayacak geceye biletler Biletix’te 56-112 lira. 1500 kişi 2’şer lira daha verse, Kayahan’ın 3 bin lira telif parası hayda hayda çıkar. Acaba Nilüfer’i yakalamışken Kar Taneleri’ni de mi okutsak? www.biletix.com.

Haberin Devamı

Tuluyhan Uğurlu, Dame De Sion’da

Sevgililer Günü’ne özel bir bomba da Tuluyhan Uğurlu’dan. Aşk üzerine yeni eserleriyle çıkıyor Dame De Sion Fransız Lisesi’nin sahnesine. Ben aklımı kaçırırım ama seveni için Homeros’tan Fuzuli’ye sevgi aşk üzerine şiirler eşliğinde, görsel sunumlar da olacak. 20.30’da başlıyor, ikramlar da olacak. Biletleri 23-56 lira. (216) 556 98 00.

Zuhal Olcay, Maslak’ta

Yeni albümü Aşkın Halleri’nin ilk konserini Sevgililer Günü’ne denk getiren Olcay, Maslak TİM Show Center’da. Biletler 45-78 lira. (212) 286 66 86.

Yasemin Mori, Çubuklu’da

İnsanlar ikiye ayrılır: Yasemin Mori’nin ışıldayan bir yıldız olduğuna inananlar ve onları anlamayanlar. Ben sırf azınlıktalar diye ikincileri tutuyorum. Hayranları Sevgililer Günü’nde Mori’yle Çubuklu Hayal’de. Üstelik afrodizyak mönü de var. İki kişi 180 lira. (216) 413 68 80.

Kenan Doğulu, Suada’da

Haberin Devamı

Suada önce DJ Hüseyin Kardayı ile ısınacak sonra Kenan Doğulu ile coşacak. Geceye biletler 140, 6 kişilik stant 1290 lira. (212) 263 73

Betül Demir, 54’te

Süper Bi Fikrim Var Betül ilk kulüp performansı için Sevgililer Günü’nü seçti. Ne süper bi fikir değil mi? Biletler 99, loca 1500 lira. Beyoğlu Studio 54’te çıkıyor. (212) 243 36 31

Göksel, Dip’te

Sırf Yarabbi Şükür ve Kardan Adam için bile gidilir. Geceye özel bir program hazırlayan Göksel Ankara’da Çankaya Studio Live Dip’te çıkıyor. 21.00’deki konsere biletler 30 lira.

Rasmus, Saklıkent’te

Finlandiyalı alternatif rock grubu The Rasmus İstanbul’un ardından Sevgililer Günü’nde Ankaralı rockerlarla olacak.
Yeni albümleri Black Roses’ın (Siyah Güller) dünya turnesindeler. Saklıkent’te saat
22.30’teki konsere
biletler 45-70 lira. Sponsorları Olmeca olduğu için tekila
şotlar 5 lira.
(312) 418 38 10.

Sertab Divan Talya’da

Haberin Devamı

İngilizce albümü Painted On Water (Ebru) için 1 buçuk yıldır çalışan Sertab Erener, Sevgililer Günü konseri için Türkiye’ye geliyor. Antalya’da Divan Talya Otel’de çıkacak. Bakarsınız Ebru’dan şarkılar da söyler. Biletler 49-165 lira. (242) 248 68 00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!