En güzel anneye şeker üçüzler

Güncelleme Tarihi:

En güzel anneye şeker üçüzler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

O en güzel anne. 1984 Türkiye ve Avrupa güzeli olan Neşe Erberk, 35 yaşında üçüz doğurmuş olmasına rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Hatta anne olmak ona ayrı bir güzellik kattı. Mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kalıp, 11 Aralık 1999'da üçüz kızlarını Amerika'da doğuran Erberk, ‘‘Herkese anneliği tatmasını öneririm. Çok güzel bir duygu. Bazen durup onları seyrediyorum. Annelik insana daha ılımlı, anlayışlı, sabırlı olmayı öğretiyor’’ dedi.

Bebekleri ilk gördüğünde ağladığını anlatan Erberk, ‘‘Zaten karnımda tekmeler atarlarken de duygulanıp ağlıyordum. Alin 2.5, Lara 2 kilo 400 gram, Selin 2 kilo 900 gram doğdu. Dördüze hamile kaldım ancak biri kendi kendine yok oldu. İyi ki dördüz olmadı. Ama çok şekerler, oyuncak gibiler’’ diye konuştu. Hamileliği sırasında 21 kilo aldığını anlatan Erberk sözlerini şöyle sürdürdü:

‘‘15.5 kilo doğumda gitti. Şu an kilo problemim yok. Diyet programım da yok. Çok hareketli bir insanım. Aslında tatlılar yemem gerekiyor. Çocuklarımı emzirme döneminde iyi beslenmeliyim. Şu an iki kişi yardımcı oluyor. Ama bir de hemşire tutmayı düşünüyorum. Annem, kayınvalidem de yardımcı oluyorlar. Eşim de, onlara yemek yediriyor, altlarını değiştiriyor. İnanılmaz güzel yapıyor.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!