Şarkıcı Emre Altuğ annesini toprağa verdi!

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı Emre Altuğ annesini toprağa verdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 21:05

Sevilen sanatçı Emre Altuğ’un annesi Gülçin Altuğ, pankreas kanseri nedeni ile hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı, anne acısı yaşadı. Gülçin Altuğ’un cenazesi bugün toprağa verildi.

Haberin Devamı

Şarkıcı Emre Altuğ'un annesi Gülçin Altuğ, uzun süredir pankreas kanseri ile mücadele ediyordu. Anne Altuğ, daha fazla dayanamadı ve kansere yenildi. Annesi Gülçin Altuğ'u son yolculuğuna uğurlayan Emre Altuğ'u sanat dünyasının önemli isimleri yalnız bırakmadılar.

Anne Gülçin Altuğ'un cenaze töreninde Emre Altuğ'un eski eşi Çağla Şikel'de bulundu. Çağla Şikel, çok sevdiği eski kayınvalidesine son görevini yerine getirdi.

Şarkıcı Emre Altuğ annesini toprağa verdi

Cenaze törenine katılamayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurtoğlu, Hande Yener, Orhan Gencebay gibi değerli isimler de çelenk gönderdi.

Haberin Devamı

Altuğ ailesine yakın olan ailelerden biri olan Çeşme Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Karadede, “Tuncer bey ve Gülçin hanım, yıllardır Çeşme'de yaşıyorlardı. Ailece çok yakından görüşüyorduk. Çok değerli bir insanı kaybettik. Çok üzgünüz.” diye konuştu.

Şarkıcı Emre Altuğ annesini toprağa verdi

Taziyeleri kabul eden Emre Altuğ, göz yaşlarına hakim olamadı. Kardeşi Ahmet Altuğ'un da ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Baba Tuncer Altuğ ise hayat arkadaşı Gülçin hanımın tabutunun başından uzun süre ayrılamadı. Gülçin Altuğ'un cenazesi Çeşme Hacı Memiş Ağa Camii'nde düzenlenen törenin ardından Çeşme yeni mezarlığına defnedildi.

Emre Altuğ kimdir?

Emre Altuğ, 14 Nisan 1970 yılında İstanbul'un Levent semtinde dünyaya geldi. Annesi Gülçin hanım ev hanımı, babası Tuncer bey ise diş hekimiydi. Ailesi Niğde kökenlidir. Sanat hayatına lisede kızlarla iyi iletişim kurmak için gitar çalarak başladı. 1990'lı yıllarda Sezan Aksu, Sertap Erener, Nilüfer, Levent Yüksel gibi ünlü sanatçılara vokalistlik yaptı. 1999 yılında ilk albümü İbret-i Alem'i çıkardı.

BAKMADAN GEÇME!