EL SALLA KUZEY

Güncelleme Tarihi:

EL SALLA KUZEY
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2011 11:08

Çağla Şıkel oğlu ve annesiyle Nişantaşı'ndaydı.

Haberin Devamı

6 Mayıs’ta sinemalarda     
Tolga Karaçelik, ilk uzun metrajlı filmi “Gişe Memuru”nu seyirci karşısına çıkarmak için gün sayıyor. Serkan Ercan, Zafer Diper, Nergis Öztürk, Nur Aysan, Büşra Pekin, Nadir Sarıbacak, Ruhi Sarı, Sermet Yeşil ve İskender Bağcılar’ın rol aldığı film, 6 Mayıs’ta vizyona girecek. BKM ve Mantar Film yapımı “Gişe Memuru”, babasıyla aynı evde yaşayan gişe memuru Kenan’ın öyküsünü anlatıyor.

Alışveriş turu  
Çağla Şıkel, önceki gün minik oğlu Kuzey ve annesiyle birlikte Nişantaşı’nda objektife takıldı. Kuzey’i anneannesi kucağında taşırken, Şıkel mağazaları dolaştı. Ayakkabılara olan düşkünlüğüyle bilinen ünlü manken, bir mağazada deneyip beğendiği ayakkabıları satın aldı. Ebru Esen TURGUD

Elden Ele yardım
Plus International Pre-School’un “Elden Ele” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Muş’taki öğrencilere yardım paketleri dağıtıldı. Dağıtım sırasında çekilen fotoğraflar, önceki gün Caddebostan Kültür Merkezi’nde sergilenmeye başlandı. Serginin açılışına Seray Sever ile Fenerbahçeli futbolcu Diego Lugano da katıldı.

Haberin Devamı

Ordu’da festival coşkusu
Garanti Mini Bank 8. Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali, 20-22 Nisan günleri arasında Ordu’da düzenlendi. Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde yapılan festivalin sunuculuğunu Sinem Kobal üstlendi. Açılışta birbirinden renkli etkinliklerle eğlenen minikler, daha sonra festival için seçilen filmleri izledi.

Ceylan yazdı
Burak söyledi
VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu, şirketin yaz turları kampanyası için şarkı sözü yazdı. “Dünya Benim” adlı şarkıyı, müziğini de hazırlayan Burak Kut seslendirdi. Kut, şarkıyı ilk kez, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve Mısır Turizm Konsolosu Nehad Gamal Eldin’in de katıldığı VIP Ödülleri Gecesi’nde okudu.

Susamadan su için
Yaz ayları yaklaşırken, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Yasemin Bradley önemli bir uyarı yaptı: “Çoğumuzun aklına su içmek ancak ağzımız iyice kuruyunca geliyor. Oysa günde 2,5 litre su tüketmemiz gerekiyor. Su içmek için susamayı beklemeyin. Yaşamın kaynağı durumundaki su, pH değeriyle de sağlık açısından hayati önem taşıyor. pH değeri yüksek suları tercih edin.”

Haberin Devamı

Nazar değdi
“Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Valide Sultan’ı canlandıran Nebahat Çehre, Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ağabeyi Tayyar Yıldız’ı ziyaret etti. 7 Nisan’da kalp krizi geçirip hastaneye kaldırılan ve kalbine stent takılan Yıldız, “Doktorların müdahalesiyle hayata döndüm” dedi. Geçtiğimiz günlerde dizi setinde düşerek kolunu inciten Çehre de ağabeyi için geldiği hastanede doktorla görüştü. Sanatçı, “Hastaneye gelmişken koluma da baktırayım istedim. Geçen gün sette kolumun üzerine düştüm. Bizim sette bir uğursuzluk var sanırım. Önce Halit (Ergenç) bacağını ve kaburgalarını kırdı, sonra da ben düştüm. Diziye nazar mı değiyor ne, anlamadık gitti” diye konuştu. Ebru Esen TURGUD

Haberin Devamı

Bayram şenliği
Donjon Cafe ve Restoran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için eğlenceli bir program hazırladı. Çocuk mönüsünün indirimli olarak sunulacağı bu özel gün, palyaçolar, yarışmalar, tiyatro, sihirbazlık ve dans gösterileriyle renklenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!