El ele 35 yıl

Güncelleme Tarihi:

El ele 35 yıl
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2011 09:44

Haberin Devamı

Elele 35 yıl
Kadın ve moda dergisi Elele, 35’inci yaşını önceki akşam W Otel Lounge’da kutladı. Oley sponsorluğunda gerçekleşen geceye dergi çalışanlarının yanı sıra Deniz Akkaya, Eda Taşpınar-Bora Kozanoğlu, Deniz Berdan, Tülin Şahin, Çağla Şıkel, Hande Ataizi, Sıla ve Burcu Güneş gibi ünlü isimler katıldı. Renkli parti, geç saatlere kadar devam etti.

Paris’ten önce İstanbul’da
Dilek Hanif, 26 Ocak’ta Paris Haute Couture Haftası bünyesinde sergileyeceği 2011 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu önce İstanbul’da tanıttı. Önceki akşam Hotel Les Ottamans’da gerçekleştirilen davette, koleksiyondan seçilen 10 parça sergi formatında tanıtıldı. Davet, Arzu Sabancı, Ayşegül Dinçkök, Feryal Gülman, Serra Tokar, Zeynep Çarmıklı gibi cemiyet hayatının tanınmış simalarını bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Aşk değil iş
Geçtiğimiz gün Aytek Şavkan’ın gazeteci Suna Vidinli ile yeni bir aşka yelken açtığını yazmıştım. Haberim üzerine Şavkan’dan “Suna Hanım, çok saygı duyduğum, yakın bir aile dostumdur. Aramızda hiçbir zaman bundan öte bir durum söz konusu olmamıştır. Bizim görüşmemiz iş ve yeni projelerle ilgiliydi” yazılı bir e-mail aldım. Vidinli de telefonla aradı ve sevgili değil, çok iyi arkadaş olduklarını söyledi.

Beşinciye hamile
Kendisi gibi fotoğraf sanatçısı olan Koray Erkaya ile evliliğinden üç, Ahmet Ağaoğlu’ndan da bir çocuğu olan Bennu Gerede, yeniden anne oluyor. Geçtiğimiz yıl Cem Büyükhanlı ile evlenen ve kısa bir süre önce de bebek beklediğini öğrenen Gerede, beşinci çocuğu için vakit kaybetmeden hazırlıklara başladı. Ünlü fotoğrafçı, geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki Théophile & Patachou mağazasında bebek yataklarına baktı...

Eski eşi
yeni aşkı
Hande Demir ve Erdinç Acar, boşanmalarına rağmen birbirlerinden kopamadı. Yeniden ilişki yaşamaya başlayan çift, geçtiğimiz gün Cem Yılmaz’ın Maslak TİM Show Center’daki yeni gösterisini birlikte izledi.

Pir Sultan
eğlencede
Yeni sezonu “Pir Sultan Abdal” adlı oyunla açan Sadri Alışık Tiyatrosu, hem yorgunluk atmak hem de başarılı olan oyunlarını kutlamak amacıyla önceki akşam Cihangir Melike Restoran’da bir yemek daveti düzenledi. Tiyatro oyuncularının tam kadro katıldığı gece, Yavuz Bingöl’ün seslendirdiği türkülerle renklendi. Cenker TEZEL

Haberin Devamı

Hobisi işi oldu
Erkin Koray’ın fotoğrafçılığa merak saran kızı Damla Koray, bu hobisini işe dönüştürdü. Evcil hayvanların fotoğraflarını çekip albüm haline getiren Koray, bu yeni işini Facebook’taki sayfasından duyurdu: “Evcil hayvanınızın en tatlı, en eğlenceli fotoğraflarını çekiyorum ve onları albüm yapıp size veriyorum!”

Çocukların
geleceği
parlasın
UNICEF Türkiye yararına “Stars of İstanbul-İstanbul’un Yıldızları” adlı bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi. “Çocukların geleceği parlasın” sloganıyla düzenlenen proje kapsamında kentin önemli noktaları, sanatçılar tarafından süslenmiş büyük boyutlu yıldızlarla donatılacak. Serginin ardından yıldızlar açık artırmayla satışa sunulacak ve elde edilecek gelir UNICEF Türkiye’ye bırakılacak. Etkinliğe destek veren isimler arasında Türkan Şoray, Ayşe Kulin, Tayfun Talipoğlu, İbrahim Kutluay, Yıldız Kenter ve Gülsin Onay da var.

Haberin Devamı

İstinye’de
buluştular
Sinem Kobal, önceki gün İstinye Park’taki Masa Restoran’da sevgilisi Arda Turan’la buluştu. Turan’la bir süre sohbet eden genç oyuncu, daha sonra başrolünde oynadığı “Küçük Sırlar” dizisinin çekimi için alışveriş merkezinden ayrıldı. Arkadaşlarıyla bir araya gelen Turan da mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan ünlü futbolcu, “Alışverişimi tamamladıktan sonra belki Sinem’in setine uğrarım, orada keyifli vakit geçiriyoruz” dedi. Ebru Esen TURGUD

İçkisiz ilk gala
İstinye Park AFM Sinemaları, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu’nun alkollü içkilere dair yönetmeliği yürürlüğe girdikten sonra ilk kez “Kutsal Damacana Dracoola” filminin galasına ev sahipliği yaptı. Korhan Bozkurt’un yönettiği, Ersin Korkut, Şahin Irmak ve Özge Ulusoy’un başrolleri paylaştığı filmin galasında içki servisi yapılmadı.
resimaltı: Galaya katılanlara kola ve meyve suyu ikram edildi.

Haberin Devamı

kutu
----
Ayrılık yok mesajı
Üç ay önce nikâh masasına oturan, ancak anlaşamadıkları için boşanmaya karar verdikleri konuşulan Selin Denizli-Abdullah Burnaz çifti, galaya el ele geldi.

AJANDA
------

Yine geliyor
Londra’dan Tokyo’ya dünyanın önde gelen pek çok gece kulübünde performans sergileyen DJ Jimpster, bir kez daha İstanbullu müzikseverlerin karşısına çıkıyor. DJ Jimpster, bu gece DJ Fuchs ile birlikte 11:11’de olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!