Eğitim için ekran başına!

Güncelleme Tarihi:

Eğitim için ekran başına
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2010 00:00

Ülkemizin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu TEGV, bu gece Kanal D’de gerçekleştireceği özel yayınla, 15. yılını kutlayacak ve daha aydınlık bir gelecek için çocuklarımızın eğitimine destek çağrısı yapacak.

Haberin Devamı

Bu yıl 15. yılını kutlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), ülkemizdeki eğitim sorunlarına dikkat çeken ve Vakfın faaliyetlerini kamuoyu ile paylaşarak, izleyenleri de destek olmaya çağıran bu yılki özel yayınını, Kurumsal İletişim sponsoru Kanal D’nin desteğiyle “Beyaz Show”da gerçekleştirecek.

TEGV 15. Yıl Özel yayını Beyazıt Öztürk’ün ev sahipliğinde, Rıdvan Dilmen, Kıvanç Tatlıtuğ, Okan Bayülgen, Acun Ilıcalı, Mehmet Ali Birand, Saba Tümer, Melis Birkan, Cem Davran, Ufuk Özkan, İlker Ayrık, Yeşim Ceren Bozoğlu, Ebru Gündeş ve Songül Öden’in katılımıyla gerçekleşecek.    

Vakfın faaliyetlerinin anlatıldığı kısa filmlerin gösterileceği özel yayına katılan konuklar eğitime destek çağrısı yapacak. Bu yıl “1 SMS TEGV’e destek! 6 SMS Bir Çocuğun Geleceği Demek” sloganıyla eğitime ve çocukların geleceğine destek çağrısı yapan vakıfa katkıda bulunmak isteyenler, faturalı ve faturasız cep telefonlarından 3353’e kısa mesaj atarak TEGV’e 10 TL katkıda bulunabilecek. Bir çocuğun TEGV’deki bir yıllık eğitimine destek olmak isteyenler ise; 6 SMS (60 TL) göndererek bir çocuğun daha geleceğe umutla bakmasını sağlayacak.        

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!