Efe’nin dönüşü neleri değiştirecek

Güncelleme Tarihi:

Efe’nin dönüşü neleri değiştirecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2010 09:52

Herkes Efe’yi öldü biliyordu, ancak bir mucize gerçekleşti ve aniden ortaya çıkıverdi. “Kavak Yelleri” izleyicisi şimdi merakla onun eski dostlarıyla karşılaşacağı anı bekliyor. Peki o muhtemel karşılaşmadan sonra neler olacak? Eski sevgilisinin dönüşü, Aslı’yı ve yeni ilişkisini nasıl etkileyecek? Merak edilenleri, dizinin dört başrol oyuncusuna sorduk.

Haberin Devamı

DİZİDEN KARELER 

Pelin Karahan: Eskiye dönmek mümkün değil      

“Kavak Yelleri”nin hem oyuncu kadrosu hem de set ekibi gençlerden oluşuyor. Sizce, dizinin başarısında genç bir ekiple çalışmanın da payı var mı?


 
- Set ekibinin genç olmasının, görevlerin çabuk algılanmasında ve bir an evvel yerine getirilmesinde çok önemli etkisi var. Sonuçta hızlı bir tempoda çalışıyoruz. Hem ruhsal hem de bedensel açıdan yoruluyoruz. Bu konuda genç bir ekiple çalışmak daha avantajlı. Ama oyuncu kadrosunun gençlerden oluşmasının dizinin elde ettiği başarıya etkisi yok bence. Sonuçta önemli olan, disiplinli çalışmak.




Efe diziye geri döndü, fakat Aslı’yla henüz karşılaşmadı. Gelecek bölümlerde Aslı ve Efe arasında neler yaşanacak? Birbirlerini gördükten sonra hayatları eskisi gibi olabilecek mi?




- Bu konuda henüz benim de bilgim yok. Ama karşılaşmalarından sonra birtakım şeylerin eskisi gibi olması mümkün değil. Sonuçta aradan dört yıl geçti ve artık Aslı’nın hayatında Güven var.




Siz Aslı’nın yerinde olsanız tercihiniz Efe’den yana mı olurdu, yoksa Güven’den yana mı?




- Yaşamadan cevap vermek çok zor. Kendimi Aslı’nın yerine koyuyorum ama yine de bilemiyorum. Efe’nin yaşadığına mı sevineyim, bunun yeni ilişkimi nasıl etkileyeceğini mi düşüneyim, yoksa halime mi üzüleyim bilemiyorum...


Haberin Devamı

Sarp Apak: Araya aşk girince dengeler değişir     

Efe’nin geri dönmesiyle sizin diziden ayrılacağınız yazıldı. Gerçekten böyle bir durum var mı?




- Şu anda her şey çok güzel gidiyor. Bunları düşünmeyelim. Sonuçta iş yapıyoruz...

Efe’yle Güven arasında bir dostluk oluştu. Aslı ve Efe karşılaşınca bu dostluk zarar görecek mi? Güven’i neler bekliyor?




- Tabii ki bozulmaması gerekiyor ama araya aşk girince bütün dengeler değişir. Şu anda işin o kısmından haberdar değiliz. Ama tahminim, dengeler değişecek...

“Kavak Yelleri” sizin için ne ifade ediyor? Bu diziye katıldıktan sonra hayatınızda olumlu ya da olumsuz neler değişti?




- “Kavak Yelleri”, “Avrupa Yakası”nın ardından önemli bir virajdı kariyerim açısından. Ve güzel sonuç aldığımı düşünüyorum. Bu dizi hayatımı tabii ki değiştirdi, bir senedir İzmir’de yaşıyoruz, İstanbul’a geleli bir ay oldu mesela. Bu bile bana çok şey öğretti. Uzun saatler çalışıyoruz, uykusuz kalıyoruz ve sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Ama çok güzel insanlarla tanıştım, çok iyi dostlar kazandım. İşimi seviyorum...

Haberin Devamı

İbrahim Kendirci: Deniz çok şaşırtacak

Mine ve Deniz arasındaki gerginlik her geçen gün daha da artıyor. Şimdi bir de Hayal karakteri var. Mine ve Deniz’in yolları tekrar kesişecek mi?




- Deniz hâlâ aşık. Ama bu sefer mantığı duygularının önüne geçecek gibi görünüyor. Deniz bu sezon ilişki konusunda çok şaşırtacak.

“Kavak Yelleri” yayın hayatına başladığında dört gencin yaşadıklarını konu alıyordu. Bu kadro zamanla genişledi. Siz bu durumu nasıl karşılıyorsunuz?




- Bu, bir proje adına çok zengin bir durum. Gerçekten çok şanslıyız. Her sene başka bir şey oynuyoruz, çünkü bu çocuklar her sene büyüyor. Duyguları, dertleri, sıkıntıları değişiyor.

İzleyici Efe’yle Aslı’nın karşılaşmasını büyük bir merakla bekliyor. Sizden bu konuda ufak bir tüyo alma şansımız var mı?




- Tabii ki yok! Şaka şaka, inanın ben de en az sizin kadar merak ediyorum neler olacağını.

Haberin Devamı

Aslı Enver: Çok zor ama, bir o kadar da zevkli 

“Kavak Yelleri” uzun süredir yayınlanıyor ve yeni sezona da izlenme rekorları kırarak başladı. Siz bu başarıyı neye bağlıyorsunuz?




- Bu bir ekip çalışması, birbirimize gösterdiğimiz anlayış ve saygı, işin ciddiyetini korumasını sağlıyor. Çok zor ama bir o kadar da zevkli bir iş bu. Herkes aynı özveriyi gösterdiği sürece böyle gitmeye devam eder.

Tiyatro üzerine eğitim alıyorsunuz. Sizi, televizyon dışında tiyatro sahnesinde de görebilecek miyiz?




- Konservatuvarı bitireli bir sene oldu. Daha adapte olamamanın sonucu herhalde, henüz hiç seçmelere katılmadım. Tabii ki sinema filmi ve

özellikle tiyatro gelecekteki hedeflerim arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!