Ecem Üzgör hakkında çıkan ağır yorumlara sitem etti

Güncelleme Tarihi:

Ecem Üzgör hakkında çıkan ağır yorumlara sitem etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 15:58

Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil eden Ecem Uzgör, günün en çok konuşulan ismi oldu. Kimileri onu güzel buldu, genç kızı güzel bulmayan bazı sosyal medya kullanıcıları ise çok ağır mesajlar paylaştı. hurriyet.com.tr'ye konuşan Ecem Uzgör ise şaşkın olduğunu söylüyor.. İşte Ecem Üzgör'ün açıklamaları

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde bir anda sosyal medyanın gündemine oturan isim Ecem Üzgör hakkında çıkan tartışmalara açıklık getirdi. Top Model of the World yarışmasında ülkemizi temsil eden  Ecem Üzgör, sosyal medyada hakkında yapılan ağır yorumlara sitem etti.. hürriyet.com.tr'ye konuşan  Ecem Üzgör, konu hakkındaki düşüncelerini aktardı.

Ecem Uzgör sosyal medyada bir anda adı en çok geçen isimler arasında yer aldı. Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil eden Ecem Uzgör, günün en çok konuşulan ismi oldu. Kimileri onu güzel buldu, genç kızı güzel bulmayan bazı sosyal medya kullanıcıları ise çok ağır mesajlar paylaştı. hurriyet.com.tr'ye konuşan Ecem Uzgör ise şaşkın olduğunu söylüyor:

Ecem Uzgör yaptığı açıklamada şunları kaydetti. Bu bir güzellik değil, modellik yarışması. İnsanlar bu farkı bilmediği için bana ağır eleştirilerde bulundular. İşin aslı çok farklı... Dünyada çok sayıda güzellik ve modellik yarışması var. Top Model of the World adından da anlaşılacağı üzere bir modellik yarışması. Güzellik ön planda değil. Ecem Üzgör da ülkemizi "Türkiye Güzeli" olarak temsil etmedi.

 

Haberin Devamı

"Yarışma 27 Ağustos'ta yapıldı ama şimdi gündeme geldi. Sorun benim Türkiye Güzeli olarak ülkemi temsil ettiğimi düşünmelerinden kaynaklandı. Bu bir güzellik değil, modellik yarışması. İnsanlar bu farkı bilmediği için bana ağır eleştirilerde bulundular" Uzgör, 'acımasız eleştirilere' ise sitem etti.

İngiltere’de yaşayan 25 yaşındaki Türk model Ecem Uzgör, Almanya’nın Bremen kentinde 26 Ağustos tarihinde gerçekleştirilen Top Model of the World’de Türkiye’yi temsil etmesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ecem Üzgör, yarışmada derece alamadı ama son günlerde sık sık sosyal medyada çok konuşulmaya başladı. Ecem Üzgör'ün ülkemizi ' Türkiye Güzeli' unvanıyla temsil ettiğinin sanılması büyük bir tartışma başlattı.

BUGÜN ADETA YORUM YAĞDI

Kendisini çok beğenip destekleyenlerin olduğu gibi, beğenmeyenler de oldu. Hatta genç kız için çok ağır yorumlar yapıldı. Özellikle bugün sosyal medyada Ecem Üzgör'le ilgili adeta yorum yağdı.

Haberin Devamı

İşin aslı çok farklı... Dünyada çok sayıda güzellik ve modellik yarışması var. Top Model of the World adından da anlaşılacağı üzere bir modellik yarışması. Güzellik ön planda değil. Ecem Üzgör da ülkemizi "Türkiye Güzeli" olarak temsil etmedi.

BEN TÜRKİYE GÜZELİ DEĞİLİM Kİ...

hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Ecem Uzgör büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirterek şunları söyledi:  "Yarışma 27 Ağustos'ta yapıldı, şimdi gündeme geldi. Ben de çok şaşkınım. Sorun benim Türkiye Güzeli olarak ülkemi temsil ettiğimi düşünmelerinden kaynaklandı. Bu bir güzellik değil, modellik yarışması. İnsanlar bu farkı bilmediği için bana ağır eleştirilerde bulundular.  Benim Türkiye Güzeli olmak gibi bir derdim yok. Beni güzel ya da çirkin bulurlar... Herkesin kendi fikri, saygı duyarım. Ben yapılan Almanya'da yapılan seçmeleri geçerek bu yarışmaya katıldım.  

Haberin Devamı

"ACIMASIZ ELEŞTİRİLER..."

Ecem Uzgör ayrıca yazılı bir açıklama yaptı: "Ben 8 yıldır İngiltere'de yaşamaktayım. Birçok uluslararası platformda ülkemi gururla temsil ettim. Ülkemizde özellikle sosyal medya üzerinde hakkımda yazılan yorumlar ve paylaşımları şaşkınlıkla izlemekteyim. Ben Top Model of The World yarışmasında Türkiye'yi temsil ettim. Kraliçe seçildiğime dair bir beyanda asla bulunmadım. Yarışmadan sonra sosyal medya sayfamdan Top model of the World Miss Turkey yani dünyanın en iyi modelleri yarışması Türkiye temsilcisi anlamında bir paylaşımda bulundum. Ülkemizde bu paylaşımım yanlış algılandı ve Miss Turkey kraliçesi seçildiğime dair paylaşımlar yer almaya başladı. Ben sadece ülkemi temsil ettim bunu tüm samimiyetimle belirtmek istiyorum. Şahsım adına yapılan olumsuz eleştirilere saygı duyuyorum herkesin kendi görüşüdür. Olumlu tepkiler için teşekkür ederim. Tom model yarışmaları sadece güzellik yarışması ( fiziki anlamda güzellik ) anlamına gelmez. Yarışmacılar yetenekleri, eğitimleri ve hayata bakış açılarına kadar birçok kategoride değerlendirilir. İnsanların, sosyal medya üzerinde yayılan her bilgiye gerçek gözüyle bakarak acımasız eleştiriler yapmadan önce daha duyarlı olmaları gerektiğini düşünüyorum. Ben ülkemi Uluslararası platformda gururla temsil etmeye devam edeceğim. (DHA)

Haberin Devamı

Ecem Üzgör hakkında çıkan ağır yorumlara sitem etti

Ecem Üzgör kimdir ?

Sekiz yıl önce geldiği Londra’da İngilizce öğretmenliği okuyan ve İspanyolca eğitimi alan Uzgör, profesyonel modelliğinin yanı sıra Londra’nın en popüler müzikallerinde oyuncu ve şarkıcı olarak rol aldı.

En büyük isteğinin bir gün şarkılarının çok geniş kitlelere ulaşması ve şarkı söyleyerek büyük konserler vermek olduğunu söyleyen manken, Londra’ya gelirken esas amacının müzikle uğraşmak ve üniversite de okumak olduğunu ancak mankenlik ajansındaki bir çalışanın tavsiyesiyle modellik yapmaya başladığını dile getirdi.

Uzgör, Londra da yapılan, London Fashion Week, Pakistan Fashion Week, Essex Fashion Week, Harrods Catwalk Show gibi pek çok defilede modellik yaptı. 2008’de Miller Music Factory Şarkı yarışmasında 2000 kişiden cover kategorisinde 3’üncü olmayı başardı ve Manga’dan 3’üncülük ödülü aldı.

Haberin Devamı

2012 yılında Miss Asia Pacific World yarışmasında Türkiye`yi temsil eden Uzgör, yarışma kapsamındaki yetenek kategorisinde Demi Lovato’nun “Give Your Heart a Break” şarkısını seslendirerek ‘’En İyi Yetenek’’ seçildi ve ilk 15’e girdi.

Londra’ da bir yıl kadar Cinderella müzikali ve Godspell müzikalinde rol alan ve şarkı söyleyen Uzgur, 2012 yılının aralık ayında Paris’ te yapılan Face of Europe da 2’nci defa Türkiye’yi temsil etme şansı yakaladı.

2013 kasım ayında 140 model arasından ilk 5’e kalarak, yapılan final defilesinde “Craze” markasının yüzü seçilen başarılı manken ayrıca Miss Globe International yarışmasında İngiltere ve İrlanda için finalist modellerin seçilmesinden sorumlu olarak her yıl finalistlerle birlikte uluslararası finalin yapılacağı ülkeye seyahat ediyor.

 

BAKMADAN GEÇME!