Ebru Şallı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Ebru Şallı kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 14:17

Yaptığı pilates videoları ve sağlıklı yaşam önerileri ile herkese örnek olan isim Ebru Şallı, Beyazıt Öztürk'ün programı Beyaz Show'a konuk oluyor. Beyaz Show konuklarından biri olan Ebru Şallı kimdir, kaç yılında doğmuştur?

Haberin Devamı

Beyaz Show 29 Nisan Cuma günü yayınlanacak bölümünde bu hafta; Müziğiyle ve sempatikliğiyle bildiğimiz Burak Kut, İstanbul Cup'ta birinciliği alan başarılı tenisçimiz Çağla Büyükakçay, Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Onur Büyüktopçu ve güzel oyuncu Nergis Kumbasar, Ebru Şallı ve şarkıları ile programa ses katacak olan Mithat Körler konuk olacak. Bu haftanın konuklarından olan Ebru Şallı kimdir?

EBRU ŞALLI KİMDİR?
Ebru Şallı, 15 Ocak 1977, İstanbul doğumlu, Türk model, jimnastikçi ve sunucudur. 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir. 1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi'ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır.Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı.

Ebru Şallı kimdir


Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır. Ebru Şallı verdiği bir röportajda vejetaryen olduğunu belirtmiştir.
Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak adlı bir kitap yazdı ve pilates için egzersiz videosu yayımlandı. Daha sonra TV8 ekranında Ebru'nun Mutfağı adlı bir program sundu. Hafta içi her gün Beyaz TV'de Ebruli programının sunuculuğunu yapmaktadır.

KİTAPLARI
Hamilelikte Sağlıklı ve Güzel Kalmak (2005)
Ebru Şallı'dan Çocuklar için Besleyici Eğlenceli Lezzetler (2007)
Ebru'nun Doğal Güzellik Sırları (2009)
Ebru'nun Mutfağından (2011)
Besleyici ve Lezzetli Çocuk Yemekleri (2012)
Ebru Şallı ile Pilates (2014)

BAKMADAN GEÇME!