Ebru Gündeş, Müslüm Gürses'i andı!

Güncelleme Tarihi:

Ebru Gündeş, Müslüm Gürsesi andı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 15:27

Ebru Gündeş, usta sanatçı Müslüm Gürses’i vefatının üçüncü yılında unutmadı. Ebru Gündeş Instagram hesabında Gürses’in fotoğrafını paylaştı. Gündeş paylaşım notunda 'Büyük ustayı sevgi ve saygıyla anıyoruz...' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Usta sanatçı Müslüm Gürses 3 yıl önce 3 Mart 2013’ de geçirdiği by-pass ameliyatı ardından akciğer ve kalp yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık 4 ay yoğun bakımda kaldığı hastanede, 60 yaşındayken hayatla olan yaşam mücadelesine yenik düşmüştü.

Usta sanatçı Müslüm Gürses’ i aramızdan ayrılışının üçüncü yıl dönümünde ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’ de unutmadı. Gündeş, sosyal medyadaki Instagram hesabında Müslüm Gürses’ in bir fotoğrafını paylaşarak altına “Büyük ustayı sevgi ve saygıyla anıyoruz...” notunu yazdı.

Ebru Gündeş, Müslüm Gürsesi andı

Ebru Gündeş kimdir?

Ebru Gündeş, 12 Ekim 1974 yılında dünyaya geldi. Sefaköy Lisesi’ nden mezun oldu. Konfeksiyon işçisi olduğu sırada Neşe Demirkat ile tanıştı ve hayatı değişti. Gündeş, Koral Sarıtaş ve Selçuk Tekay’ ın bulunduğu Marş Müzik Yapım ile anlaştı. Albüm hazırlıklarına başlamadan öne Emel Sayın’ a vokalistlik yaptı. Ünlü şarkıcı, 2010 yılında işadamı Rıza Sarraf ile evlendi ve Alara isimli bir kızı oldu.

BAKMADAN GEÇME!