DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2014 01:58

Haberin Devamı

Ferahfeza
Yirmi yaşındaki hayalperest Ali, Tuzla bölgesinde mal tedarikçisi olarak çalışmaktadır. Baskıcı babasının buyrukları kabus gibidir ama zorla da olsa her birini yerine getirmeye çalışır. Tek arkadaşı Kısmet’tir; en büyük zevkleri ise gece olduğunda yakınlardaki tepeliğe tırmanıp şehri seyretmektir. Bu sıradan görünen hayatının içerisinde Ali, tesadüflere büyük anlamlar yükler ve onu daha güzel bir hayata götüreceğine inandığı işaretleri takip eder. Bu gecelerden birinde bir kuleye tırmanır ve duvarda yarım kalmış bir gemi grafitisi ile karşılaşır. Artık Ali duvara bu çizimi yapan kişiyi bulması gerektiğine kendisini inandırmıştır… Elif Refiğ’in ilk uzun metrajlı sinema filmi olan Ferahfeza, iki gencin tesadüfen tanışmaları ve beraber çıktıkları yolculuğu beyazperdeye taşıyor.

Haberin Devamı

Geçmişin Sırları
Hollywood’un en beğenilen isimlerinden biri olan Robert Redford, aynı zamanda yönetmenliğini yaptığı bu filmde, gözü kara muhabir Ben Shepard (Shia LaBeouf) tarafından kimliği açığa çıkarılan ve 1970’lerde radikal savaş karşıtı bir grubun liderliğini yapmış firarî avukat Jim Grant rolünü canlandırıyor. Grant, kaçmak ve yıllar önce kendini FBI’dan korumak için geride bıraktıklarıyla yüzleşmek zorunda kalır. Fakat Shepard hikâyenin derinlerine indikçe görünenden çok daha fazlası olduğunu fark eder. Julie Christie, Sam Elliott, Richard Jenkins, Nick Nolte ve Susan Sarandon gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Geçmişim Sırları, iyi performanslarla göz dolduran güçlü bir politik gerilim.

Ölümsüz Aşk
Sundance Film Festivali’nden En İyi Görüntü Yönetimi ödülüyle dönen Ölümsüz Aşk, sıradışı bir aşk hikâyesi anlatıyor. Ruth (Rooney Mara) ve Bob (Casey Affleck) Teksas’ta yaşayan kanun kaçağı genç bir çifttir. Karıştıkları bir soygunda hamile olan Ruth yanlışlıkla bir polisi vurunca Bob suçu üstlenerek hapse girer. Ruth yalnız bir anne olarak yaşamını sürdürürken, Bob hapisten kaçarak sevgilisi ve çocuğuna kavuşmak için hayatı pahasına bir maceraya atılır. Bu sırada polis memuru Patrick (Ben Foster), Ruth’a âşık olur. Ruth, onun vadedebileceği güvenli bir hayat ile aşkı arasında zorlu bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

Walter Mitty`nin Gizemli Yaşamı
Hayal kurmayı bırakıp kendi kaderini yazmaya başlaman gereken bir an vardır. Sıradan varlığından kaçmanın yolunu fantezilerle dolu bir dünyada kaybolmakta bulan hayalperest Walter Mitty, işte tam o andadır. Meslektaşı (Kristen Wiig) ile beraber işlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldıklarında Walter Mitty, gerçek hayatta da harekete geçmeye karar verir ve tüm hayallerinden daha inanılmaz bir yolculuğa çıkar. Yaşam denen sıradışı maceraya atılma cesareti bulan sıradan bir adam hakkındaki bu ilham verici hikâyede Ben Stiller hem başrolde hem de yönetmenlik koltuğunda!

Günah Tohumu
Stephen King’in çok satan romanından bir kez daha beyazperdeye uyarlanan bu gerilim yüklü filmde, Chloë Grace Moretz ve Oscar ödülü adayı Julianne Moore harikalar yaratıyor. Güzel ve utangaç lise öğrencisi Carrie White’ın herkesten sakladığı bir sırrı vardır. Sinirlendiği zaman akıl gücüyle nesneleri oynatabilmektedir. Acımasız ve rahatsız edici sınıf arkadaşları ve dindar annesinin baskılarına daha fazla dayanamayan Carrie, içindeki ölümcül gücü açığa çıkarınca, intikam korkunç ve kanlı yüzünü gösterir.

Haberin Devamı

Genç Çıraklar
Satış elemanı olarak çalıştıkları şirketin kapanmasıyla işsiz kalan ve bitmiş kariyerlerlerini yeniden yapılandırmaya çalışan iki kafadar Billy ve Nick, Google’ın renkli fakat girmesi zor kampüsünde bir stajyerlik programına katılırlar. Eğer bu programı başarıyla tamamlayabilirlerse hayallerindeki tam zamanlı işe ulaşabileceklerdir… Shawn Levy’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde başlarına komik ve eğlenceli olaylar gelen iki kafadarı Vince Vaughn ile Owen Wilson canlandırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!