DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 22:26

Haberin Devamı

Büyük Kumar

Princeton’da okuyan genç ve parlak bir öğrenci olan Richie (Justin Timberlake), okulu için kullanması gereken tüm parasını, online poker oynanan yasadışı bir kumar sitesinde oynadığı oyunlar için harcar. Her şey yolunda giderken yaptığı bir hata borç batağına sürüklenmesine ve belalı site sahibine (Ben Affleck) borçlanmasına neden olur. Richie, bu işte bir hile olabileceğine inanmaya başlar ve sitenin sahibi Ivan Block’u bulmak için Kosta Rika’ya kadar gider. Block, genç adamı oyundaki hileyi keşfettiği için tebrik edip kendisi için çalışmasını teklif eder. Teklifi kabul eden Richie hayatının en riskli kumarını oynamak zorunda kalacaktır... Genç yönetmen Brad Furman tarafından çekilen filmin senaryosu, Ocean’s Thirteen’den tanıdığımız Brian Koppelman ve David Levien ikilisine ait.

Günah Tohumu

Haberin Devamı

Carrie White baskıcı annesi yüzünden bir türlü kabuğunu kıramamış, dış dünyaya uzak bir kızdır. Artık ergenliğin arefesindedir ve kadın olmuştur. Okulda yaşadığı oldukça travmatik bir olayla gerçeküstü yeteneklerini keşfetmeye başlar. Öğretmenleri ve bazı arkadaşları durumuna üzülerek onu topluma kazandırma çabasına girerler. Okul balosuna götürmek üzere bir oğlan onu davet eder. Ama baloda ona hazırlanan korkunç şaka, herkes için ölümcül olacaktır. Hitchcock’un mirasçılarından Brian De Palma’nın yönettiği Günah Tohumu, sinema tarihinin en iyi Stephen King uyarlamalarından.

Su ve Ateş

Dil eğitimi için Londra’da yaşayan Yağmur, Kemal’le tesadüfen uçakta karşılaşır. Yağmur, gizemli bir yönü olduğuna inandığı Kemal’e âşık olur ve ilişki başlar. Hayatına giren diğer adamlardan farklı olan Kemal’in ise Yağmur’dan sakladığı sırlar vardır. Rüya gibi günler geçiren çiftin, bu günleri kısa sürede geride kalır. Asıl adı Haşmet olan Kemal, büyük bir aşiret hesaplaşması ve kan davasının içindedir. İki aşiretin, kanı karşılıklı olarak durdurması da tamemen Haşmet’e bağlıdır.

Turbo

Hayalperest bir sümüklüböceğin en büyük hayali dünyanın en hızlı sümüklüböceği olmaktır. Kendini arkadaşlarından daha yavaş gören ve bu nedenle dışlanmış hisseden sevimli hayvanın başına sıradışı bir kaza gelir. Yaşadığı değişim hayallerine yaklaştırır. Kabuğunda saklanmak yerine cesaretini toplayıp kendi türündeki arkadaşlarını bir araya getirir. Artık hayallerini gerçekleştirmenin zamanıdır. Bu, arkadaşları için olduğu kadar kendisi için de son derece önemli bir adımdır.

Haberin Devamı

Çatlak Film

Birbirinden bağımsız 11 kısa filmin bir araya gelmesiyle oluşan Çatlak Film, bir kolaj absürd komedi örneği. 11 farklı yönetmenin pek çok yıldızı bir araya getirdiği filmlerin konuları ise genelde kadın erkek ilişkileri, aşk ve tabii ki seks. Genç, ergen, orta yaşlı çiftlerin, sevgililerin ya da sevgili olmayı deneyen bekâr insanların komik hikâyelerinde neler yok ki? Çocuklarını evde yetiştirmeye çalışan ebevyenlerin başarısızlıkları, ‘seks satar’ mottosuyla elektronik ürün tasarlayanlar, bir cüceyi hafife alınca ağzının payını alanlar, kostümlü çöpçatan partisinde yaşanan komik olaylar, liseli kız arkadaşı âdet gördüğünde paniğe kapılan gençler…

Kara Balık

Haberin Devamı

Bir Orka’yı merkezine alan büyüleyici psikolojik gerilim filmi Kara Balık, doğanın, sınırlarını zorlayan insanoğlundan nasıl intikam aldığını anlatıyor. Kara Balık, tutsaklığı sırasında birkaç kişiyi öldüren Tilikum isimli katil balinayı bizlerle tanıştırıyor. Yönetmen-yapımcı Gabriela Cowperthwaite, sarsıcı görüntüler ve duygusal röportajlarla bezeli filminde yaratığın sıra dışı doğasını, türüne tutsaklık sırasında nasıl zalimce davranıldığını, eğitmenlerin hayatlarını ve kayıplarını, milyarlarca dolarlık endüstrinin uyguladığı baskıları derliyor. Daha önce hiç görmediğiniz görüntüler ve çarpıcı söyleşilerle dolu yürek burkan hikâye, doğayla kurduğumuz ilişkiyi yeniden gözden geçirmemizi sağlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!