DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2014 01:19

Haberin Devamı

İki Kafadar: Chinese Connection

Altan ve Şükrü, dünyanın en şanssız iki adamı… Mahmutpaşa Pasajı’nda girdikleri her işi batıran iki kafadar son çare olarak tefeciden borç alırlar ve tablet işine girerler. Fakat bu tabletler büyük dolandırıcıların GDO’lu mal sevkıyatlarında kullanılmaktadır. İki kafadar bu gerçeği öğrendiklerinde her şey için çok geç olacaktır. Büyük umutlarla kurdukları bu şirket neredeyse batmak üzeredir. Onları asıl endişelendiren şey ise şirketin batması değil, Fadıl’dan aldıkları borcu nasıl ödeyeceklerdir. İki Kafadar: Chinese Connection; aşk, ticaret ve mafya üçgeninde bir komedi...

Bu Nasıl Aile!

Küçük çaplı bir uyuşturucu satıcısı olan David Clark’ın hayali tabii ki (Jason Sudeikis) büyük bir uyuşturucu kaçakçısı olmak. David, bu hayaline erişebilmek için kusursuz bir plan yapar. Komşularından striptizci Rose’u (Jennifer Aniston), içine kapanık Kenny’yi (Will Poulter) ve kaçak Casey’yi (Emma Roberts) ikna ederek kendisine sahte bir aile yaratır. ‘Miller ailesi’ kocaman ve parlak bir karavanla Dört Temmuz hafta sonu için güney sınırına doğru yola çıkarlar. Bu sonradan olma Miller ailesinin hafta sonu yolculuğunun büyük ses getireceği kesindir...

Kalbim Sende

Haberin Devamı

Jon Martello, porno bağımlısı ve kadınlar konusunda türlü takıntılara sahip bir adam. Jon, kadınları elde etme konusunda da bir hayli başarılı. Bir gece kulübünde tanıştığı Barbara ise daha önce karşılaştığı hiç kimseye benzemiyor. O, doğru erkeğin peşinde olan son derece idealist bir kadın. Jon bir yanda her daim yanında olan Esther’le ilişkisinin karmaşasını yaşarken diğer yanda Barbara’yı elde etmeye çalışacak... Joseph Gordon-Levitt’in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı filmin diğer başrollerinde Scarlett Johansson ve Julianne Moore var.

Dabbe

2013’te Türk sinemasının en korkunç filmi ilan edilen Dabbe Cin Çarpması, Hasan Karacadağ’ın altıncı filmi. 1986’da cinleri kullanarak define bulmuş bir köyün lanetli, tüyler ürperten bu gerçek olayı, tüm detaylarıyla sinemaya aktarıldı. Psikiyatrist Ebru Karaduman ve cinci Faruk Akat olarak bilinen cin çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri vakanın kahramanı Kübra Duran isimli bir genç kızdır.

Ateşten Kalbe

Haberin Devamı

Sokakların adamı Eddy en yakın üç arkadaşı Tom, Bacon ve Soap’un birikimleriyle hayatının oyunu için kumar masasına oturur. Fakat ne yazık ki tüm oyun önceden hazırlanmış bir düzmecedir ve Eddy masadaki en kurnaz oyuncu olmasına rağmen yeraltı dünyasının patronu Harry’ye yarım milyon dolar borçlanır. Harry, Eddy’ye parayı toplaması için bir hafta mühlet verir; aksi takdirde parmakları kesilecektir. Eddy’nin babası JD, eski düşmanı Harry’ye barını teslim etmesi karşılığında borcu kapatabilecekken bunu reddeder. Eddy ve arkadaşları parayı temin edebilmek için bambaşka bir plan yaparlar... Ateşten Kalbe, Guy Ritchie imzalı.

Göster Gününü 2

Çok beğenilen Kick-Ass filminin devamı niteliğinde çekilen yapıtta ilk filmde yaşananların ardından bir yıl geçmiştir. Mindy (Hit-Girl), babasının da yönlendirmesiyle süper kahramanlar ekibinden ayrılır ve normal bir hayat kurmaya çalışır. Dave (Kick-Ass) de normal hayata nispeten dönmüş olsa da Justice Forever isimli kendisine benzeyen kahramanlardan oluşan bu grubu gördüğünde onlara katılmaya karar verir. Justice Forever bir gece yeni bir görev kararı alır; bu seferki hedefleri Mr. Kim tarafından yönetilen ve çocukları pazarlayan bir çetenin izini sürmektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!