DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2013 01:51

Haberin Devamı

Korkunç Bir Film 5

Yeni aile kuran mutlu çift Dan ve Jody, sıra dışı olaylar yaşamaya başlarlar. Başta olanlara önem vermeyen çift, bu durum iş hayatlarını da olumsuz etkilemeye başladığında aileye kötü bir ruhun musallat olduğunu fark ederler. Kült sinema filmlerine ve popüler kültüre göndermelerle dolu eğlenceli ‘Korkunç Bir Film’ serisinin son filminde Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Snoop Dogg, Katt Williams, Katrina Bowden, Kate Walsh, Heather Locklear ve Mike Tyson yer alıyor.

Özgür Balık

Thom Lu’nun yönettiği ‘Özgür Balık’, evine ulaşmaya çalışan kahraman bir balığın dokunaklı öyküsünü anlatıyor. Küçük balık Kevin, ağa yakalanır ve New York’taki bir lokantanın balık taşıma tankı içinde evinden çok uzağa, büyük okyanuslara götürülür. Buradan kurtulup sevdiği denizlere ve ailesine dönmenin bir yolunu bulmak zorundadır. Yeni edindiği arkadaşları ve güvenilir bir dost olan lokanta sahibinin oğlunun yardımlarıyla hayatının yolculuğuna adım atar. Kahkaha ve macera dolu, tüm ailenin içini ısıtacak bir film. Üstelik Yekta Kopan’ın seslendirmesiyle...

Uçaklar

Haberin Devamı

‘Arabalar’ dünyası, Disney’in aksiyon ve macera dolu komedi animasyonu ‘Uçaklar’ ile bu kez havalara uçuyor... Yükseklerde uçma hayalleri olan ve dünyanın en hızlı uçaklarının yer alacağı muhteşem yarışa katılabilmek için hayatının fırsatını yakalayan ilaçlama uçağı Dusty’e siz de katılabilirsiniz. Ancak Dusty hız yapması için üretilmemiş bir uçak. Üstelik de yükseklik korkusu var! Ama bu sıradışı kahramanımız, cesaretinin test edileceği bu sınavda, hayal bile edemeyeceği kadar yükseklerde uçacak...

Büyükler 2

Ailesi ile beraber doğduğu kasabaya taşınan Lenny, arkadaşları ve onların çocukları ile beraber sakin bir hayat sürme planları yapmaktadır. Fakat okul yıllarından kalma başbelaları, kayaklı polisler ve partileri basan 400 kostümlüden sonra planının mümkün olmadığını fark edecektir... Filmde Sandler’a, Kevin James ve Chris Rock eşlik ederken, yönetmen koltuğunda bir kez daha Dennis Dugan var.

Sihirbazlar Çetesi

Haberin Devamı

Birbirinden yetenekli dört sihirbaz, gösterileri esnasında gerçekleştirdikleri cüretkâr ve orijinal soygunlarla dünya çapında tüm izleyicileri şaşkına çevirmeleriyle nam salarlar. Aynı anda FBI ve Interpol de bir sonraki gizli eylemlerinin ne olacağını tahmin etmeye çalışarak bu yaman çetenin peşine düşmüştür. Amaçlarıysa tabii ki onları kıskıvrak yakalayarak, eylemlerini durdurmaya çalışmaktır. Sihirbazlar Çetesi, güçlü oyuncu kadrosu, canlı aksiyon sahneleri ve sürprizli illüzyonlarla sizi kendine bağlayabilir.

Bir Hikâyem Var

Genç bir sinemacı olma hayalindeki Mert’in tek amacı, ne olursa olsun kendi filmini çekmektir. Bu hayale ulaşmak için en yakın dostları Okay ve Aras’ı da yanına alarak projeye başlar. Fakat film işi masraflıdır ve çok yerden borç para alırlar; borç isterken de yalanlar söylerler. Tabii bu yalanlar dönüp dolaşıp başlarına bela olacaktır... Filmin senaristi, yönetmeni ve yapımcısı Talip Karamahmutoğlu. Oyuncu kadrosunda ise Kadir Doğulu, Müge Boz, Bülent Çolak, Emre Sungur, Turan Özdemir, Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimlerin yanı sıra Nuri Alço ve Coşkun Göğen gibi Yeşilçam’ın renkli isimleri yer alıyor. Müziklerse Cahit Berkay ve Halil Sezai imzalı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!