DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2013 05:16

Haberin Devamı

SICAK KALPLER

Yaşayan bir ölü olan R, öldürmek üzere olduğu genç ve güzel Julie’ye aşık olunca, bedeninde bir takım değişikler olur. Bu aşk, bir zombiyi yeniden hayata döndürürken diğer yandan ikisinin de varlığını tehlikeye atan bir süreci tetikler. Jonathan Levine’in Isaac Marion’un kitabından uyarlayıp yönettiği filmde Nicholas Hoult ve Teresa Palmer rol alıyor.

HITCHCOCK

Oscar ödüllü Anthony Hopkins ve Helen Mirren, sinema tarihinin en provakatif filmlerinden birinin yapım aşamasını anlatan filmde, nefeslerinizi kesecek bir performans sergiliyor. Egosu yüksek ve kendinden sürekli şüphe eden Hollywood efsanesi Alfred Hitchcock, acımasız bir cinayet hikâyesine kafayı takar fakat birlikte çalıştığı stüdyo onu desteklemez. Kararlı Hitchcock, şöhretini, evini ve hatta eşi Alma ile olan ilişkisini tehlikeye atarak, filmi yapmaya koyulur.

KİRLİ OYUN

Haberin Devamı

New York Polis Teşkilatı’nda görev sırasında öldürülen bir polisinin oğlu da polis teşkilatına katılır ve babasının eski ortağı ile bir araya gelerek düzenbaz ‘Gotham polisleri’nin arasına karışır. Yeni patronu Sarcone (Robert De Niro), onu gruba almadan önce bir çok teste tabi tutar, sadakat ve güvenini sorgular. Ne var ki babasının ölüm sebebi ortaya çıktığında intikam almayı kafasına koyan genç polis, adalet yerini bulana kadar durmayacaktır.

ZEFİR

2011 İstanbul Film Festivali’nde En İyi Senaryo Ödülü’nü alan Zefir’de Vahide Gördüm ve Seyma Uzunlar rol alıyor. Zefir, başına buyruk ve içine kapanık bir kız çocuğudur. Görevi nedeniyle sık sık seyahat eden annesi Ay, Zefiri yaz tatili için Doğu Karadeniz Dağları’nda bir yayla evinde invizaya çekilmiş annenannesiyle dedesinin yanına göndermiştir. Zefir, tabiatın kucağındaki bu dingin olduğu kadar tekinsiz yaşamın büyüsüne kayıtsızdır ve hasretle yolunu gözlediği annesinin gelip onu alacağı günü iple çeker.

PATENCİ KIZLAR

Teksasta küçük bir kasabada yaşayan Bliss (Ellen Page) kendi küçük dünyasını aşmak ve ufkunu genişletmek için yeni yollar aramaktadır. Bir yandan okulun en başarılı öğrencileri arasında yer alırken, diğer yandan da annesinin istediği bir takım yarışmalara girmektedir. Fakat onun istediği, gerçekten istediği bir şeyi yaparak sınırlarını zorlamak ve daha özgür hissetmektir. Bir gün Patenci Kızlar müsabakalarıyla ilgili bir broşür görür ve bunun istediği fırsat olabileceğini düşünür.

ANNA KARENINA

Haberin Devamı

Akademi Ödülü adaylığı bulunan Keira Knightley ve sevilen yönetmen Joe Wright’ı ‘Aşk ve Gurur’ ve ‘Kefaret’ filmlerinden sonra üçüncü kez bir araya getiren bu destansı aşk hikâyesi, Leo Tolstoy’un ölümsüz romanından Akademi Ödüllü Tom Stoppard (Aşık Shakespeare) tarafından uyarlandı. Bir insanın kalbinde aşka ayrılan yeri keşfetmeye çalışan bu güçlü öyküde, Anna kendi mutluluğunu ve evliliğini sorgulamaya başladıkça hayatı baştan aşağı değişiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!