DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2013 00:00

Haberin Devamı

Lincoln
Daniel Day-Lewis’in ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü olmak üzere iki dalda Oscar alan filmi Lincoln’ün DVD’si raflarda. Efsanevi yönetmen Steven Spielberg’den, etkileyici ve görkemli tarihi bir dram Lincoln. Daniel Day-Lewis filmde Amerikan Başkanı Abraham Lincoln’e hayat veriyor. Başkanlığının son aylarında, iç savaş nedeniyle bölünmüş parlamentoyu, köleliği sonsuza dek kaldırmak için ikna etmeye çalışıyor ve önüne geçilemez cesaretiyle, tarihi tamamen değiştirecek bu karar için her şeyini ortaya koyuyor. Sally Field ve Tommy Lee Jones’un da Oscar’a aday gösterilen performanslar sergilediği bu başyapıt, sizi tarihin en zorlu dönemlerinden birine sürükleyecek.

Muhteşem Yaratıklar
Ethan Wate, geceleri uykusunda sürekli kâbus görmektedir. Muhafazakâr bir güney kasabasında içe kapanık babasıyla birlikte yaşayan Ethan’ın tek isteği bir gün buradan kurtulmaktır. Derken okula Lena Duchannes adında güzel bir kızın gelmesiyle birdenbire gizemli olaylar olmaya başlar. Lena’nın bir sırrı vardır: O, üstün güçleri olan bir büyücüdür. Daha da kötüsü 16. yaş günü gelmektedir ve iyi ve kötü arasında bir seçim yapmak zorundadır. Üstelik kaderinden kaçmanın hiçbir yolu yoktur.

Haberin Devamı

Cesur Balık 2
Bu yepyeni ikinci macerada, Pi ve Cordelia aralarına küçük oğulları Junior’un da katılmasıyla artık bir aile olmuştur. Ancak Pi’nin ezeli köpekbalığı düşmanı Troy yine kendisi gibi zalim olan arkadaşlarıyla birlikte avlanmak üzere resife korku salmaya devam etmektedir. Pi bu korkuya bir son vermek üzere ailesine ve tüm resife kung-su öğreterek onları büyük sualtı savaşına hazırlamaya karar verir.

Kaçış Yok
Ruba Nadda’nın yönettiği Kaçış Yok’un başrollerinde Joshua Jackson, Alexander Siddig ve Marisa Tomei var. Filmde sıradan bir iş günü, öğleden sonra Adib korkunç bir haber alır: Büyük kızı Muna, Şam’da kaybolmuştur. Adib, 30 yıldır gitmediği Suriye’ye dönmek ve kızını bulmak için gizli geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Başarılı yönetmen Ruba Naddanın yönettiği filmde Alexander Siddig, Joshua Jackson ve Marisa Tomei gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Haberin Devamı

Aşktan Yoksun
Molly, kocasının ölümüyle, hayatı fotoğraf makinesinin objektifinin arkasından gözlemlemeye başlamış ve kendine fantastik bir dünya kurmuştur. Ailesiyle birlikte yaşamasına rağmen, onlarla arasına görünmez bir duvar örmüştür. Aynı mesafeyi erkek arkadaşı Jonathan’la olan ilişkisine de yansıtmaktadır. Süpermarkette tanıştığı Dennis ile başlayan arkadaşlığı, Molly’nin hayatına farklı bir anlam katar. Arkadaşlıkları pekiştikçe, Molly kocasının trajik ölümünün sadece bir kaza olduğu gerçeğini kabul etmeye ve hayata başka bir gözle bakmaya başlar. Tim Daly’nin yönettiği filmde Tim Blake Nelson ve Vinessa Shaw başrolde.

Serseri Delikanlı
Sene 1976... Jay ve arkadaşları şehrin fakir bölümünde oturan antisosyal bir grubun üyeleridir. Wendy ise şehrin zengin bölümünde oturan bir lise öğrencisi. Jay bir şekilde tanıştığı Wendy’yi etkiler ve kendisine âşık eder. Görünüşte imkânsız olan bu aşk, Jay’in yakın arkadaşının Wendy’nin grubundan birini öldürdüğü iddiasıyla iyice zora girer. Tanney Fairchild’ın yönettiği filmde Nathan Stevens ve Cameron Richardson başrolde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!