DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2013 00:00

Haberin Devamı

Gergedan Mevsimi

Bahman Ghobadi’nin yönettiği filmde başrolleri Behrouz Vossoughi, Monica Bellucci ve Yılmaz Erdoğan paylaşıyor. Senaryosu gerçek olaylara dayanan film, İran’da 30 yıl tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan İranlı şair Sahel Farzan’ın hayatının bu dönemini anlatıyor. Ghobadi, 30 yıl önce ailesine öldüğü bildirildiği için ülkeyi terk eden eşi ve çocuklarını bulmak için İstanbul’a gelen Sahel’in hikâyesini geçmişi ve bugünü harmanlayarak anlatıyor. 30 yıl sonra hapishaneden çıkan Şair Sahel, kendisini ölü bildiği için İstanbul’a giden karısını bulmak üzere İstanbul’a gelir. Sahel’in de eşinin de hayatlarını altüst eden kişinin de buluştuğu ortak nokta aşktır.

Kötü Öğretmen

Başrollerinde Cameron Diaz, Jason Segel ve Justin Timberlake’in yer aldığı filmi Jake Kasdan yönetti. Elizabeth Halsey (Diaz) ağzı bozuk, zalim ve münasebetsiz bir öğretmendir. Çok içip şarhoş olur. Tek amacı zengin biriyle evlenip yaptığı işten kurtulmaktır. Nişanlısı tarafından terk edilince gözünü zengin ve yakışıklı yedek öğretmene (Timberlake) diker. Öğrencilerine, çalışma arkadaşlarına ve hatta kendisine karşı çevirdiği çılgın ve insafsız entrikaların sonuçları tam bir felaket olacaktır.

Sağ Salim

Haberin Devamı

Salim hem ölümden hem de ölülerden çok korkan, saf bir Anadolu köylüsüdür. Ekmeğini taştan çıkartır, kamyonetiyle mal taşıyarak hayatını döndürür. Fakat kâbus gördüğü bir gecenin sabahında köy muhtarı kendisinden Mersin’den Sivas’a bir cenaze taşımasını rica eder. Başta çok isteksiz olsa da muhtarı kıramaz ve komedi dolu yolculuk başlar. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Fulya Zenginer, Alper Saldıran gibi oyuncular var.

Mahşer Günü

Xavier Gens’in yönettiği filmde nükleer savaş başlıkları Manhattan’ın üzerine yağarken Lauren German, Michael Biehn, Milo Ventimiglia, Courtney B. Vance, Iván González, Michael Eklund, Ashton Holmes ve Rosanna Arquette dahil dokuz yabancı, deli bir bina sorumlusunun kontrolündeki apartman bodrumuna sığınırlar. Günler içinde erzaklar azalıp sinirler bozulmaya başlar ve kapalı kalmış grup ihanet, delilik, cinsel işkenceler ve vahşi bir şiddetle başa çıkmak zorunda kalır.

Babam İçin

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Ellen Perry’nin üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Bob Hoskins, Canan Ergüder, Damian Lewis, Perry Eggleton ve Rebekah Staton gibi oyuncular var. Will Brennan, yakın zamanda annesini kaybetmiş, babası ise bir süre önce ortadan kaybolmuş 11 yaşında kimsesiz bir çocuktur. Hayattaki en büyük tutkularından biri İngiliz futbol takımı Liverpool’dur. Bir gün kayıp babası Gareth elinde İstanbul’da oynanacak Liverpool–A.C. Milan Şampiyonlar Ligi final maçına iki biletle ortaya çıkar. Fakat yolculuğa hazırlandıkları sırada Will’in babası aniden ölür. Will, bu yolculuğa çıkmaya kararlıdır.

Hayatının Seçimi

Karanlık bir geçmişe sahip olan Shana, aynı işyerinde çalışmaya başladığı komşusu Gavin ile tutkulu bir aşk yaşamaya başlar. Ancak Shana’nın uçlarda yaşayan kocası Joe’nun bu sadakatsizliği öğrenmesi üçünü birden fırtınalı bir sona doğru sürükleyecektir. Zamana karşı yarışılan bu gerilimde, karmaşık bir aşk üçgeni ve birbiriyle karşıt düşüncelere sahip iki adamın ölümcül çatışması merak uyandıracak bir şekilde perdeye yansıyor. Yönetmenliğini Matthew Chapman’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Charlie Hunnam, Liv Tyler, Patrick Wilson ve Terrence Howard gibi oyuncular var.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!