Duygu Çetinkaya ile Sahra Işık kavgasında son durum!

Güncelleme Tarihi:

Duygu Çetinkaya ile Sahra Işık kavgasında son durum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 13:14

Survivor’un eski yarışmacıları Duygu Çetinkaya ve Sahra Işık sosyal medyada adeta birbirine girdi. Survivor ile ün kazanan isimler, Twitter’da birbirine ağza alınmayacak laflar ettiler. Bu kavganın sonunun nereye varacağı şimdiden merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Survivor ile neredeyse tüm Türkiye'nin tanıdığı Sahra Işık ve Duygu Çetinkaya sosyal medyada birbirini kıskançlık ve basitlik ile suçlayarak ağza alınmayacak hakaretler ettiler.

Sahra Işık Twitter hesabı üzerinden: “Kız paçoz bana benzemeye çalışınca güzel gözüktün gözüme ama yine gerçek halini hatırlıyorum midem bulanıyor. Bizim televizyona çıkmak için iffetimize yakıştıramadığımız şeyleri yaparak televizyona yıllarca çıktığını iddia eden varoş… Varoşsun basitsin! Hayatında spor nedir bilmeyen anca ona buna giydirmeyi bilen aciz insansın, kızım adını telaffuz etmiyorum çünkü iğreniyorum senden kızım.” diye yazarak Duygu Çetinkaya'ya hakaret etti.

Duygu Çetinkaya'da bu sözlere karşı sessiz kalmayarak: “Hep söylerim “Beyin herkeste var, akıl başka bir şey” diye verdiğin cevaplardan zeka düzeyinin ne halde olduğu o kadar net ki sana tek cevabım gülmekten ölüyoruz nokta net. Hayır, akıllıca cevap veremediğin için olayı iffete kadar indirdin.

Haberin Devamı

Samara, Allah'tan ben sana göre çok kaliteli bir kızım da düzgün cümlelerle bir şeyleri anlatabiliyorum. Yoksa senin gibi yapmaya kalkarsan burada çok atraksiyon olur.

Hayır, senin amacını biliyorum olayı Merve Aydın'a da sıçratmamı istiyorsun da kusura bakma yemezler. Ben onun anasına, babasına, kardeşine olan saygımdan kan kusar kızılcık şerbeti içerim. Boş gündemlerle uğraşma, günde 7 yumurtanı ye otur aşağı, bu mevzular seni aşar.” diyerek cevap verdi. Duygu Çetinkaya ve Sahra Işık'ın bu tartışmasının sonunun nereye varacağı merakla bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!