Dünyanın en korkak adamıyım

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en korkak adamıyım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2007 00:00

"Maskeli Beşler" serisinin Kıbrıs macerasında oynayan Şafak Sezer, bu çekimlerden sonra seriyi bırakacağını açıkladı.

Haberin Devamı

 "Maskeli Beşler" serisinin Kıbrıs macerasında oynayan Şafak Sezer, bu çekimlerden sonra seriyi bırakacağını açıkladı. Sette Peker Açıkalın ile tartışan Sezer, "Adımı kabadayıya çıkardılar. Ben dünyanın en korkak adamıyımdır. Bu filmi çektikten sonra artık seride olmak istemiyorum" dedi.
Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Deniz Akkaya, Melih Ekener, Seray Sever ve Cengiz Küçükayvaz'ın başrol oynadığı "Maskeli Beşler Kıbrıs" filminin çekimleri, Kuzey Kıbrıs'ta devam ediyor. Önceki gün çekim için

Dünyanın en korkak adamıyım
Artemis Otel'e yerleşen ekip, hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. Setin ilk günleri Peker Açıkalın ile kavga eden Şafak Sezer'in Açıkalın'la sahne dışında konuşmaması dikkat çekti. Gergin bir ortamda çalışmanın kendisini çok yıprattığını belirten Sezer, "Bundan sonraki seride olmayacağım" diyerek şunları söyledi: "Olay, ödevini yapmak isteyen bir grup öğrencinin fotoğraf çektirmek istemesi üzerine çıktı. Ben fotoğraf çektirmek için Peker'i çağıramadım bile, çünkü kendisi o sırada ağıza alınmayacak sözler söylemeye başladı. Ben de bunun üzerine 'Sen evinde karına davrandığın gibi davranamazsın' diyerek o sözü söyledim, o kadar. Sonra olay bu hallere geldi. Adım kabadayıya çıktı. Sette koruma ile dolaştığım söyleniyor ki o güvenlik, set için tutuldu. Benden kabadayı falan olmaz. Çünkü ben dünyanın en korkak adamıyım. Gece dışarı çıktığımda sokaklarda şarkı söyleyerek yürürüm mesela. Benden kabadayı olmaz. Ben bu işin ardından bu seriyi bırakacağım. Sanatçısın ama insansın. Bu kadar strese gelemem..."
Genç yetenek M. Ali
"
Maskeli Beşler"in ilk serisinden itaberen rol alan Cengiz Küçükayvaz, Şafak Sezer ile Peker Açıkalın'ın kavgasının tüm sete yansıdığını belirterek, "Ben de çok gerildim. Sete gitmek bile istemedim. Ama yönetmenimiz Murat Aslan müthiş birisi. Her şeye rağmen onunla çalışmak çok keyifli. Ayrıca bu filmin iki genç yeteği var. Biri Mehmet Ali Erbil, diğeri Hakan Ural. Umut veren oyuncularımız da Deniz Akkaya ve Seray Sever" dedi.
Setteki gerilimden bana fırsat kalmadı
"Maskeli Beşler Kıbrıs" filminde mafya babasını canlandıran Mehmet Ali Erbil'in (Tilki Selim) kızını canlandıran Deniz Akkaya, yaşanan tüm tatsızlıklara rağmen çekimlere güzel başladığını belirtti. Erbil'in, "Deniz düztaban. O geldi, kavga başladı" açıklamasına alınmadığını belirten Akkaya, "Mehmet Ali düztaban der, Cengiz Küçükayvaz umut veren oyuncu. Bunlara hiç kızmıyorum. Hepsine saygım, sevgim sonsuz. Ben sete güzel başladım. Daha doğrusu setteki gerilimden bizim kavga etmemize fırsat kalmadı. Her şey güzel" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!