Dünyanın eğlencesi başladı

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın eğlencesi başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2014 01:26

Vialand Tema Park yeni ünitelerle sezona ‘merhaba’ dedi. Biz de bu yenilikleri yerinde deneyelim dedik. Parkta her yaşa göre bir şeyler var ama üç saniyede 110 km hıza çıkan roller coaster ‘Nefeskesen’ kesinlikle ayrı bir ilgiyi hak ediyor.

Haberin Devamı

Nefesler kesilecek

Vialand Tema Park içinde bu yıl; 110 km hıza üç saniyede çıkan roller coaster ‘Nefeskesen’ adrenalin sevenlerin hizmetine girdi. Parkuru, adını Alman savaş pilotu Max Immelman tarafından geliştirilen pikeden almış olan dünyaca ünlü Immelman burgusuna da sahip. Binmeye cesaret edenlerin Nefeskesen’de yaşayacağı 4G kuvveti, sadece Formula 1 araçları ve F16 uçaklarında hissediliyor. CNN International’ın haberine göre dünyanın en heyecan verici dördüncü roller coaster’ı.

Sünger Bob da Vialand’de

Çocuklar kadar yetişkinler tarafından da ilgiyle takip edilen Sünger Bob’un denizaltı macerası da yeni sezonda Vialand Tema Park’ta olacak. ‘En iyi animasyon’ da dahil olmak üzere dokuz Emmy ödülü sahibi olan Sünger Bob’un dört boyutlu simülasyon gösterisi şu ana kadar 26 farklı ödül aldı. Tamamen çocuklara yönelik olan Kâşif Dora ise anaokulu çağındaki çocukların en çok ilgi gösterdiği karakterlerden.

Şehir düştü

Haberin Devamı

Bir başka yeni ünite ‘Fatih’in Rüyası’, Fatih Sultan Mehmet ve İstanbul’u fethini, robot heykellerle birlikte ziyaretçilere tekrardan yaşatıyor. 4 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan ‘Fatih’in Rüyası’nda 1000 metreküp su ve gerçek boyutta 146 robot kullanılıyor. Ünite içinde ayrıca sekiz adet hareketli dekor ve 14 metre uzunlukta iki adet gemi mevcut. Müzikleri Can Atilla tarafından bestelenen ünitede Fatih’in konuşmalarınıysa Burak Sergen seslendiriyor.

Bruce Airhead ve balon şovu

Dünya çapında büyük bir üne kavuşmuş ve tüm yaş gruplarından hayran kitlesine sahip Bruce Airhead de sezon boyunca gösterilerle ilgi odağı olacak. Kendisi bu yıl ilk kez Türkiye’de!

Kaptan Gaga geliyor!

Bünyesinde kendi karakterlerini yaratan bir kreatif ekip de bulunduran Vialand kendi ev yapımı hikâyesini yaratmaya hazırlanıyor. Parkın maskotları olan Kaptan Gaga, Vega ve Apostrof karakterleri bu yıl hikâye kitaplarıyla canlanıyor. Karakterlerin çizgi filmleri de yakında çocuklarla buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!