DÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

DÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2010 17:03

Haberin Devamı

 
Teklif bekliyor
Katy Perry, “X Factor” adlı yarışma programına konuk oldu. Yayına vücudunu saran bir kıyafetle katılan ünlü şarkıcı, yeni single’ı “Fireworks”ü seslendirdi. Perry, yarışmada jüri olmak istediğini ve programın yaratıcısı Simon Cowell’dan teklif beklediğini de söyledi. Bu arada Katy Perry’nin İngiliz oyuncu Russell Brand’le 23 Ekim’de evleneceği iddia edildi.

Dalgalara karşı koyamadı
“High School Musical” serisiyle ünlenen Vanessa Hudgens, kız kardeşiyle tatilde. Kardeşi Stella’yla Hawaii kıyılarında tatil yapan 21 yaşındaki oyuncu-şarkıcı, geçtiğimiz gün sörf yaparken görüntülendi. Dalgalara karşı koymakta zorlanan Hudgens, çareyi sörf tahtasına yatmakta buldu.

Çantalı kamuflaj
Jennifer Lopez-Marc Anthony çifti, konser vermek üzere Porto Rico’ya gitti. İkizlerini de yanlarına alan çift, geçtiğimiz akşam otellerinden çıkarken objektife yansıdı. Asansörden inen Lopez, eşinin uyarısıyla elindeki çantayla göğüs dekoltesini kapattı.

Haberin Devamı

Anneye çekmişler
Başarılı oyuncu Meryl Streep’in kızları Mamie ve Grace Gummer, geçtiğimiz akşam Broadway’de sahnelenen “Bloody Bloody Andrew Jackson” adlı oyunun galasına katıldı. Mamie’nin nişanlısı Benjamin Walker’ın da rol aldığı oyunun galasında poz veren kardeşler, annelerine olan benzerlikleriyle dikkat çekti.

Dördüncü sezon da bitti
“Mad Men” dördüncü sezonu da geride bıraktı. Her yıl aldığı ödüllerle başarısını kanıtlayan dizinin ekibi, sezon finalini New York’ta bir araya gelerek kutladı. Geceye katılan oyuncular, birlikte poz vermeyi de ihmal etmedi.
Resimaltları:
- Don Draper’i canlandıran Jon Hamm, geceye sevgilisi Jennifer Westfeldt’le katıldı.
- Christina Hendricks, rol arkadaşları Elisabeth Moss ve Cara Buono ile poz verdi.

Ekiple bir arada
“Scream” serisinin ilk filminde tanışıp evlendiği Courteney Cox’tan ayrılan David Arquette, işinin başına döndü. Serinin dördüncü filmi için kamera karşısına geçen oyuncu, geçtiğimiz gün film ekibiyle Scream Ödülleri Töreni’nde bir araya geldi.
Resimaltı:
Neve Campell, Alison Brie, yönetmen Wes Craven, Emma Roberts

Haberin Devamı

Katy gibi kokmak
Katy Perry de sonunda “parfümlü yıldızlar” kervanına katıldı. Kim Kardashian, Halle Berry, Naomi Campbell, Jennifer Aniston, Britney Spears gibi ünlülerin izinden giden Amerikalı şarkıcı, özel bir parfüm piyasaya sürdü. ıngiliz sevgilisi Russel Brand’le evlilik hazırlıkları yapan Perry, “Purr” adlı parfüm için kedi kadın kıyafetiyle objektif karşısına geçti.
Zor günleri atlattı
Geçtiğimiz günlerde eşi Jordan Bratman’e boşanma davası açan Christina Aguilera, sıkıntılı günleri çabuk atlattı. Eşine dava açtığından beri oğluyla da daha çok ilgilenmeye başlayan 29 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz gün Hawaii’ye gitti. Burada yeni bir otel açılışına katılan Aguilera, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

ıkizler geliyor
Celine Dion, ikizlerinin doğumu için hastaneye yattı. Rene Charles Angelil adında 9 yaşında bir oğlu olan 42 yaşındaki şarkıcının doğacak çocuklarının cinsiyeti de erkek olarak açıklanmıştı.

Aşırı güveniyor
Anne Hathaway, Vogue dergisinin kasım sayısına kapak oldu. şimdilerde “One Day” adlı filmin çekimlerine devam eden 27 yaşındaki oyuncu, dolandırıcı çıkan eski sevgilisi Raffaello Follieri’den sonra daha temkinli olmaya çalıştığını söyledi. “Biriyle tanıştıktan sonra gardımın düşmesi sadece bir dakikayı alıyor. Karşımdaki insana karşı açık olurum. Ona güvenirim hatta aşırı güvenirim” diyen oyuncu eski sevgilisine gönderme yaptı.

Haberin Devamı

Hayranlarını kırmadı
Rihanna, Hollywood’daki Madeo restoran çıkışı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. 22 yaşındaki şarkıcı, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı. Müzik çalışmalarıyla beğeni toplayan genç şarkıcı, şu sıralar ise sık sık reklam filmlerinde boy gösteriyor. Rihanna, Doritos marka cips reklamlarında rol aldıktan sonra şimdi de Kodak markasının da yeni reklam kampanyasında yer aldı.


Çok meşgul
“Gossip Girl” dizisinde Vanessa karakterini canlandıran Jessica Szohr, geçtiğimiz gün dizinin New York’taki setinde görüntülendi. Yeni bölümler için kamera karşısına geçen Szohr, elinden cep telefonunu düşürmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!