DÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

DÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2010 16:17

Haberin Devamı

Kanada’ya var Türkiye’ye yok
Rihanna, “Last Girl on Earth” turnesi kapsamında geçtiğimiz gün Kanada’da sahneye çıktı. Türkiye’deki konserinde kostüm değiştirmeye gerek görmeyen 22 yaşındaki şarkıcı, Vancouver’da verdiği bu konserde birbirinden farklı kıyafetlerle seyirci karşısına çıktı.

Dondurmayla sakinleşti
History Channel’da yayınlanacak “The Kennedys” belgeseli için yoğun tempoda çalışan Katie Holmes, geçtiğimiz gün bir fırsat yaratıp eşi Tom Cruise ve kızı Suri’yle alışverişe çıktı. Çift, sıcaktan bunalıp “Eve dönelim” diye tutturan kızlarını dondurmayla sakinleştirmeyi başardı...

Çekimler Paris’te başladı
“Gossip Girl” ekibi tatili bitirdi, yeni bölümler için kamera karşısına geçti. Serena ve Blair sezon finalinde Paris’e tatile gittiği için ilk bölümün çekimleri de bu şehirde yapıldı. Şık kıyafetleriyle setteki yerlerini alan Blake Lively ve Leighton Meester neşeli halleriyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

Rock yıldızı
Penelope Cruz ile yaşadığı aşkla gündemde olan Javier Bardem, rock yıldızı olmaya hazırlanıyor! Son olarak Julia Roberts’la birlikte “Eat Pray Love” filminde izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu, Amerika’nın sevilen müzikal dizisi “Glee”nin ikinci sezonunda bir rock’çıyı canlandıracak.

Ayrı ayrı çıktılar
Geçtiğimiz günlerde Facebook ve Twitter’daki sayfalarında ‘baba olduğunu’ açıklayan Cristiano Ronaldo, önceki gün 24 yaşındaki Rus model Irina Sheik’le New York’ta görüntülendi. Bir süredir aşk yaşayan ikili, öğle yemeği yedikleri mekândan ayrı ayrı çıktı.

Avizeli Gaga
Çılgınlıkta sınır tanımayan Lady Gaga, şimdi de avizeyi andıran kolyesiyle karşımıza çıktı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün Cambridge’de, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü için poz verdi. Lady Gaga’nın ‘avize kolyesiyle’ verdiği bu pozlar, enstitünün fotoğraf arşivinde yer alacak...

İzleyici olmaya alıştı
İngiliz takımının çeyrek finale bile kalamadan Dünya Kupası’ndan elenmesi üzerinde Afrika’dan ayrılan David Beckham, spordan uzak kalamıyor. Dünya Kupası hayalleri suya düşen ve maçları sadece seyretmekle yetinen Beckham, Wimbledon Tenis Turnuvası’nın da izleyicileri arasındaydı. Yıldız futbolcu, turnuvayı 11 yaşındaki oğlu Brooklyn’le izledi.

Haberin Devamı

Konserde aşk
Madonna, geçtiğimiz gün çocukları Lourdes ve Rocco’yu da alarak Jay-Z konserine gitti. Ünlü yıldıza genç sevgilisi Jesus Luz da eşlik etti. Jay-Z’yi VIP alanından izleyen Madonna, arkasında duran Jesus Luz’u konser boyunca öpücüklere boğdu...

Set hali
Woody Allen’ın yeni filmi “Midnight in Paris”te rol alan Marion Cotillard, geçtiğimiz gün sete giderken görüntülendi. Rachel McAdams, Michael Sheen ve Adrien Brody’yle kamera karşısına geçen Cotillard, sıra dışı tarzıyla dikkat çekti.

Hapse girecek!
Alkollü otomobil kullandığı gerekçesiyle daha önce ayağına “ alkol kelepçesi” takılan ünlü Hollywood yıldızı Lindsay Lohan bu kez de hapis cezasına çarptırıldı. Beverly Hills mahkemesi, ‘Hollywood’un asi kızı’ olarak tanınan Lohan’ı, hakkında verilen “alkol eğitim derslerine katılma” kararına uymadığı gerekçesiyle 90 gün hapis cezasına çarptırdı. Yargıç, 23 yaşındaki oyuncunun en geç iki hafta içinde mahkemeye teslim olarak hapis cezasını çekmeye başlamasına karar verdi. Duruşmaya katılan Lohan, kararı duyduğunda gözyaşlarına boğuldu. Lohan, hapishaneden çıktıktan sonra da bir rehabilitasyon merkezine yatacak.

Haberin Devamı

Tatilden döndü çekime koştu
Geçtiğimiz hafta sonunu tenis şampiyonu eşi Andy Roddick’le Las Vegas’ta geçiren Brooklyn Decker, işlerinin başına döndü. 23 yaşındaki model, tatilden döner dönmez bir fotoğraf çekimine katıldı. Amerika’da yayınlanan Double Exposure programı da tüm çekimi görüntüledi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!