DÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

DÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 16:57

Haberin Devamı

Bu fotoğrafı kimse görmedi
Michael Jackson’ın daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış bir fotoğrafı ortaya çıktı. Yıl sonunda açık artırmayla satılacağı duyurulan fotoğrafın, Fransız fotoğrafçı Arno Bani tarafından 1999 yılında çekildiği ve Jackson’ın 2001’de çıkardığı son albümü “Invincible” için hazırlanan kapaklardan biri olduğu öğrenildi.

Boş durmuyor
Amerikalı yıldız Katie Homes, hem eşini ihmal etmiyor, hem annelik görevlerini aksatmıyor hem de oyunculuğa devam ediyor. Geçtiğimiz gün eşi Tom Cruise ile Broadway’de sahnelenen “Fences” oyunundan çıkarken görüntülenen Holmes, bir sonraki gün de “The Romantics” adlı filmde birlikte rol aldığı Josh Duhamel ve Malin Akerman’la bir fotoğraf çekimine katıldı.

Annesinin kızı
Yeni filmi “Grown Ups”ın tanıtımı için New York’ta bir televizyon şovuna katılan Salma Hayek, programın ardından kızıyla oteline girerken görüntülendi. Hayek’in iki yaşındaki kızı Valentina, objektiflere gülümseyerek poz verdi.

Haberin Devamı

Kalbinde ‘Kim’ var
Futbolcu sevgilisi Reggie Bush’tan ayrıldıktan sonra Cristiano Ronaldo’yla ilişki yaşadığı konuşulan Kim Kardashian’ın adı yine bir futbolcuyla aşk dedikodularına karıştı. 29 yaşındaki Kardashian’ın, kendisinden üç yaş küçük Amerikan futbolu oyuncusu Miles Austin’la birlikte olduğu iddia edildi.

Yine rol arkadaşı
“Gossip Girl” dizisindeki rol arkadaşı Sebastian Stan’le inişli çıkışlı bir ilişki yaşayan Leighton Meester, başka bir rol arkadaşıyla görüntülendi. Yeni filmi “Monte Carlo”nun çekimleri için Paris’te bulunan genç oyuncunun aynı filmde oynayan rol alan Luke Bracey’le yaptığı romantik yürüyüş, objektife böyle yansıdı.

Konserde ortaya çıktı
Bir süredir özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle ortalıkta görünmeyen Sandra Bullock, geçtiğimiz akşam bir yardım konserinde ortaya çıktı. Nashville’deki selzedelere yardım için düzenlenen organizasyonda Bullock’a “The Blind Side” filminde birlikte rol aldığı Tim McGraw ve eşi country şarkıcısı Faith Hill de eşlik etti.

Müziği bıraktı ‘kot’çu oldu
Müziği bırakan Jessica Simpson, modaya merak sardı. Kendi adını taşıyan bir marka yaratan Simpson, yeni sezon kot pantolonlarını böyle tanıttı.

Haberin Devamı

Tutulma zamanı               

“Twilight” serisinin merakla beklenen üçüncü filmi “The Twilight Saga: Eclipse”in galası geçtiğimiz gün Los Angeles Film Festivali’nde yapıldı.

Stephenie Meyer’in “Eclipse” (Tutulma) romanından uyarlanan, Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner’ın yine başrolde olduğu “The Twilight Saga: Eclipse”in galası, Los Angeles Film Festivali’nde yapıldı. Oyuncuların tam kadro hazır bulunduğu galanın en dikkat çeken ismi Kellan Lutz oldu. Saçlarını kahverengiye boyatan ünlü oyuncu, gösterime kız arkadaşı AnnaLyne McCord ile geldi.

Şıklık yarışı

Türkiye’de 2 Temmuz’da vizyona girecek filmin galası, oyuncuların şıklık yarışına da sahne oldu. Dizinin en genç oyuncusu Dakota Fanning ile başroldeki Kristen Stewart’ın tercihlerini Elie Saab’dan yana kullandıkları organizasyonda Ashley Greene, derin göğüs dekolteli mini bir elbise giydi. “Twilight”ın kadrosuna yeni katılan Julia Jones ve Bryce Dallas Howard da şık kıyafetleriyle basının ilgisini çekti.

Haberin Devamı

Sarmaş dolaş alışveriş
Rihanna ve basketbolcu sevgilisi Matt Kemp, geçtiğimiz gün birlikte alışveriş yaparken görüntülendi. Apple’ın yeni telefonu iPhone 4G’den satın alan ikili, kasada ödeme yaparken birbirlerine sarıldı.

Kapak oldu
İtalyan futbolcu Christian Vieri’nin manken sevgilisi Melissa Satta, Maxim İtalya’nın kapak kızı oldu. Derginin yeni sayısı için objektif karşısına geçen 24 yaşındaki Satta, birbirinden seksi pozlar verdi.

Hatıra pozu
“Gossip Girl”ün oyuncularından Jessica Szhor, oyuncu arkadaşları Alexis Bledel ve Emmy Rossum’la birlikte Vogue gözlüklerinin yeni koleksiyonu için verilen davete katıldı. Üçlü, kendilerine verilen güneş gözlükleriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Vampir avcısı bebek büyütüyor
“Buffy The Vampire Slayer” dizisindeki Buffy rolüyle akıllara kazınan Sarah Michelle Gellar, vampirlerin peşini bırakıp, ailesinin peşine düştü... Uzun yıllar rol aldığı dizide vampir avcılığı yapan Gellar, şimdilerde tüm zamanını geçtiğimiz yıl dünyaya gelen kızı Charlotte’la ilgilenerek geçiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!