Dünyadan

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2010 09:12

Haberin Devamı

 Medusa pozu
“Clash of the Titans” (Titanların Savaşı) filminde ‘Medusa’ rolüyle izleyici karşısına çıkan ünlü manken Natalia Vodianova, geçtiğimiz gün bir iç çamaşırı firmasının 2010 ilkbahar-yaz koleksiyonunun katalog çekimleri için objektif karşısına geçti. 28 yaşındaki Rus manken, etkileyici pozlar verdi.

Yeni sezon başlıyor
Ülkemizde de yayınlanan gençlik dizisi “The Hills”in yeni sezonu önümüzdeki günlerde Amerika’da ekrana gelmeye başlayacak. Başrol oyuncularından Heidi Montag, dizinin reklamları için objektif karşısına geçti. Her zamanki gibi dekolte bir kıyafeti tercih eden genç oyuncu, seksi pozlar verdi.

İmaj yeniledi
“High School Musical” serisi ile ünlenen Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Ashley Tisdale, saç rengini koyulaştırdı. 25 yaşındaki oyuncu, yeni imajıyla Twist dergisinin mayıs sayısına kapak oldu.

Haberin Devamı

Bisikletli Zac
“Scrubs” dizisiyle izleyiciye kendisini sevdiren Zach Braff, geçtiğimiz gün New York sokaklarında bisiklet sürerken objektife takıldı. Kolundaki çantasıyla dikkat çeken 35 yaşındaki oyuncu, arkadaşlarıyla buluşmak için Greenwich Otel’e gittiğini söyledi.

Süper babaanne
“Avatar”ın yıldızı Zoe Saldana, New York’taki otelinden çıkarken görüntülendi. 31 yaşındaki oyuncunun yanında babaannesi de vardı. Saldana, kendilerini görüntüleyen paparazzi ordusuna gülümseyen babaannesiyle birlikte özel şoförlü aracına binerek otelden ayrıldı.

Sevimli bıdıklar
Gwen Stefani, eşi Gavin Rossdale ile birlikte, kardeşi Todd Stefani’nin altı aylık kızı Stella’nın vaftiz törenine katıldı. Çocukları Zuma (2) ve Kingston’ı (4) da yanlarına alan çift, onlarla keyifli bir gün geçirdi. Günün ilerleyen saatlerinde oyuna dalan minik kardeşlerin birbirlerine olan bağlılığı da objektife böyle yansıdı.     

Goofy ile romantizm
Tina Fey, geçtiğimiz hafta sonu Florida’daki Walt Disney World’ü gezdi. Ailesiyle birlikte eğlenceli bir gün geçiren ünlü komedyen, Goofy ile aynı bardaktan içeceğini yudumlarken poz vermeyi de ihmal etmedi...

Kara şimşek’li tanıtım
“Kara şimşek” dizisindeki ‘Michael Knight’ rolüyle hafızlara kazınan David Hasselhoff, Almanca yayınlanan otobiyografi kitabının tanıtımını geçtiğimiz gün Hamburg’da yaptı. 57 yaşındaki Alman asıllı ABD’li oyuncu, Kara şimşek’e benzeyen bir otomobille poz verdi.

Haberin Devamı

Gözler üzerinde
Victoria’s Secret’ın bebek yüzlü mankeni Miranda Kerr, geçtiğimiz gün düzenlenen “Christie’nin Yeşil Açık Artırması: Dünyayı Kurtarmak ıçin Teklif” adlı organizasyona katıldı. 27 yaşındaki ünlü manken, uzun beyaz elbisesiyle gecenin en dikkat çeken ismiydi.

Kızını yanından ayırmıyor
“Just Go With It” filminde rol alan Nicole Kidman, filmin Hawaii’deki çekimleri sırasında kızı Sunday Rose’u bir an olsun yanından ayırmadı. 1,5 yaşındaki Sunday Rose’un Hawaii güneşinde yanaklarının kızardığı dikkatten kaçmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!