dÜNYADAN

Güncelleme Tarihi:

dÜNYADAN
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2010 09:33

Haberin Devamı

Yine çıplak  
Çeşitli moda dergilerine birbirinden iddialı pozlar veren Rosie Huntington-Whiteley, karşımıza yine çıplak çıktı... 23 yaşındaki ıngiliz model, GQ dergisinin mayıs sayısı için seksi pozlar verdi.

Yumurtalı yardım
“Desperate Housewives” dizisinin yıldızları Marcia Cross ve Teri Hatcher, Pepsi’nin sosyal sorumluluk projesi “Pepsi Refresh Project”e destek vermek için kolları sıvadı. ıkili, geçtiğimiz gün Tori Spelling ve Katherine McPhee’nin de aralarında bulunduğu bir ekiple yumurta boyadı. Süslenen yumurtalar, proje yararına açıkartırmada satılacak.

İkizi evlendi 
Dünyanın en çok kazanan süper modellerinden Gisele Bünchen’in ikiz kardeşi Patricia, geçtiğimiz hafta evlendi. Gisele, Brezilya’da gerçekleşen düğüne eşi Tom Brady ve bebeği Benjamin’le katıldı.

Haberin Devamı

Jean kızı 
Hilary Duff, Lucky dergisinin mayıs sayısına kapak oldu. Hakkında merak edilenleri dergi okurlarıyla paylaşan 23 yaşındaki oyuncu, internet üzerinden alışveriş yapmayı çok sevdiğini söyledi, tarzı içinse “Ben tam bir jean kızıyım” yorumunu yaptı.

Güzel çamaşırlar
özgüvenimi artırıyor
ıngiliz model ve oyuncu Kelly Brook, Ultimo adlı iç çamaşırı markasının yeni yüzü oldu. Rachel Hunter, Helena Christensen, Sarah Harding gibi isimlerin modellik yaptığı marka, bu yıl 30 yaşındaki Brook ile çalışmayı tercih etti. Seksi çamaşırlarla poz veren Brook, “Güzel iç çamaşırları giymek kendime olan güvenimi artırıyor ve seksi hissettiriyor” dedi.

Mutlu bir aile tablosu
Spice Girls’ün Mel B’si olarak tanınan Melanie Janine Brown, ailesiyle keyif yaparken objektiflere takıldı. Güzel havanın tadına varmak isteyen Mel B ve eşi Stephen Belafonte, kızları Phoenix, Giselle ve Angel’ı da alarak Universal Stüdyoları’nda gezintiye çıktı.

  1. Kızını ihmal etmiyor
    Geçtiğimiz hafta Victoria’s Secret’ın mayo bikini kataloğu için düzenlenen kutlamaya katılan Alessandra Ambrosio, yoğun iş temposunda ailesiyle ilgilenmeyi de ihmal etmiyor. Ünlü manken geçtiğimiz gün iki yaşındaki kızı Anja Louise’yi parka götürdü. Ambrosio’yu bu keyifli günde nişanlısı Jamie Mazur da yalnız bırakmadı.   
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!