Dünyadan

Güncelleme Tarihi:

Dünyadan
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2010 11:27

"Twilight" serisinden sonra çok ciddi paralar kazanan Robert Pattinson parasını har vurup harman savurmuyor.Tek zaafının gitar olduğunu söyleyen Pattinson, “Sanırım hayatımda en çok para verdiğim şey bu gitar oldu” sözüyle ultra lüks bir yaşam sürdüğünü sanan hayranlarını şaşırttı.

Haberin Devamı

Nefes kesen üçlü 
Paris Moda Haftası bitti, hafızalarda unutulmaz kareler kaldı. ışte onlardan biri... Dünyaca ünlü top modeller Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova ve Izabel Goulart aynı podyumda... “Giles Deacon” defilesinde görev alan üç manken, izleyicilerin nefeslerini kesti.

Minimal vampir
“Twilight” serisinin seksi vampiri olarak yıldızı parlayan Robert Pattinson, artık film yapımcılarından çok ciddi paralar talep ediyor. Ama hızlı gelen şöhrete kapılmıyor, kazandığı paraları har vurup harman savurmuyor. “Konfor düşkünü ve maddi şeylere önem veren biri değilim” diyen yakışıklı oyuncunun tek zaafı ise “gitar”lar... Son olarak çok güzel bir gitar aldığını belirten Pattinson, “Sanırım hayatımda en çok para verdiğim şey bu gitar oldu” sözüyle ultra lüks bir yaşam sürdüğünü sanan hayranlarını şaşırttı.

Haberin Devamı

Bitmek bilmeyen gün
Whitney Port, New York’taki film çekimi sırasında moda konusundaki hünerlerini ve yaratıcılığını sergileme fırsatı da buldu. Her gün değişik kombinasyonlarla objektiflere takılan Port’un şıklığı gerçekten görülmeye değer. Önce yeşil spor bir pantolon ve füme kabanla kendini gösteren oyuncu, çok geçmeden göbeğini açıkta bırakan leopar desenli üstü ve deri ceketiyle ortaya çıkıp bambaşka bir tarz sergileyebiliyor. Bu arada çekimlerin onu yorduğu da ortada... Çünkü geçtiğimiz gün çekim arasında bir fırsat bulup internete giren Port, Twitter’ına “Geçirdiğim en uzun gün ve hâlâ sona ermiş değil. Eve gitmeyi düşündükçe iç geçiriyorum” yazdı.

Bu setin evden farkı yok  
“The Girl Next Door”un (Komşı Kızı) yıldızı Elisha Cuthbert, Beverly Hills’te bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi. Mini spor bir elbise ve son zamanların modası örgü botlardan giyen Cuthbert, spor şıklığıyla beğeni topladı. Paparazzilerden kaçmak yerine yeni projesi “The Forgotten” hakkında bilgi veren oyuncu, uyumlu ekip sayesinde setteyken de kendini evinde gibi hissettiğini söyledi.

Bağımlılara el uzattı
Beyonce, güzellik merkezi açtı. Ünlü şarkıcı, Brooklyn’de bulunan Beyonce Kozmetoloji Merkezi’nin açılışını geçtiğimiz gün kurdele keserek yaptı. Beyonce, bu merkez ile madde bağımlılığı tedavisi gören kişilere kozmetoloji dalında eğitim vererek onlara yeni bir kariyer inşa etmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Bakım molası
Son olarak “How I Met Your Mother” dizisinde konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçen Jennifer Lopez, yoğun iş temposuna “güzelleşmek” için ara verdi. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün bir güzellik merkezine girerken objektife takıldı.

El ele geldiler
şarkıcı Lenny Kravitz, Oscar Ödül Töreni’nden bir gün önce düzenlenen ve “Bağımsız Film Oscar’ları” olarak tanımlanan Spirit Ödül Töreni’ne katıldı. Kravitz, geceye 21 yaşındaki oyuncu kızı Zoe ile geldi. Baba-kız objektiflere el ele poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!