Dünya Antalya’da ‘seks’ konuşacak

Güncelleme Tarihi:

Dünya Antalya’da ‘seks’ konuşacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 11:27

ULUSLARARASI Cinsel Sağlık Kongresi, bu yıl Türkiye’de düzenleniyor. Geçen yıl 20’ncisi Münih’te yapılan kongre, bu yıl 17–20 Nisan 2014 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Dünyanın en ünlü cinsel terapistleri, cinsellik, cinsel işlev sorunları ve yeni tedavi tekniklerine dair pek çok konuyu kongrede ele alacak ve cinsel sağlık bilimindeki en son gelişmeleri ve

Dünya Antalya’da ‘seks’ konuşacak
yeni bilgileri paylaşacak. Antalya’daki 21’inci Uluslararası Cinsel Sağlık Kongresi’ni, Türkiye’den Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) organize ediyor. CİSED Genel Başkanı Psikiyatrist ve Cinsel Terapist Uz. Dr. Cem Keçe, “Türkiye’de cinsellik hem kadınlar hem erkekler hem çiftler hem de gençlerimiz için hala önemli bir sorun olmaya devam ediyor. Bununla ters orantılı olarak ülkemizde önemli ölçüde cinsel terapist ve cinsel tedavi uzmanı eksikliği yaşanıyor” dedi. Keçe, şöyle devam etti: “Sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşama sahip olmak isteyen çiftlerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu kongreye ev sahipliği yapmak çok önemili. Dünya seks konuşmak için Antalya’da buluşacak”

Haberin Devamı

SEKS TERAPİSTLERİ GELİYOR
Kongreye gelen dünya çapında ünlü bazı uzmanlar şöyle: 2009 yılında Amerikan Evlilik ve Aile Terapisi Derneği tarafından “Evlilik ve Aile Terapisi Üstün Katkı” ödülüne layık görülen ve “2010 Yılı Aile Psikoloğu” seçilen Prof. Dr. Gerald Weeks, Nobel Barış Ödülüne Aday gösterilen Prof. Dr. Vamık Volkan, dünyanın en saygın psikoloji profesörlerinden Dr. Marita McCabe, cinsel işlev bozukluklarının tedavisinde uyguladığı kendine özgü teknikleriyle dikkat çeken Dr. Kathryn Hall, Philadelphia İlişkiler Konseyi’nde ve Seks Terapisi Enstitüsü’nde lisansüstü eğitim direktörü, Perelman Tıp Okulu ve Pennsylvania Üniversitesi’nde Psikiyatri alanında klinik doçenti olan Dr. Nancy Gambescia, DGSS Başkanı Prof. Dr. Jacob Pastoetter, Prof. Dr. Cengiz Güleç, Prof. Dr. Mehmet Sungur, Prof. Dr. Neşe Kocabaşoğlu, Prof. Dr. Nesrin Dilbaz, Prof. Dr. Remzi Oto, Seksolog Uz. Dr. Akif Poroy, Uz. Dr. Tahir Özakkaş, Prof. Dr. Orhan Derman, Hipnoterapist Uz. Dr. Bülent Uran, Prof. Dr. Ersin Akpınar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!