DUKE İSTANBUL AÇILDI

Güncelleme Tarihi:

DUKE İSTANBUL AÇILDI
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2013 12:39

LONDRA, Paris, New York, Kopenhag ve Tokyo gibi dünyanın birçok kentinde farklı konseptlerde 30’un üzerinde restoran işletmeleri bulunan D&D London Group ile Sele İstanbul Restaurant Group ve MAY ortak girişimiyle hayata geçen DUKE İstanbul, Türkiye'de ilk defa "Trump Alışveriş Merkezi"nde açıldı.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Yalçındağ, D&D London’un ortakları Des Gunewardera ve David Loewi ve Sele İstanbul Restaurant Group’tan Rasim Özkanca açılış davetinin ev sahipliğini yaptılar. “Londra Calling” temalı açılış gecesine, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, eşi Sema Doğan, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Doğan Online ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, eşi Osman F. Boyner, Doğan Holding CEO’su Yahya Üzdiyen, Doğan Holding yönetim kurulu üyesi ve Anadolu Otomotiv şirketinin kurucusu Taylan Bilgel, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski bakanlardan Hüsamettin Özkan, oyuncular Kadir İnanır, Jülide Kural, işadamları Hamdi Akın, Zeynel Abidin Erdem, Adnan Polat ile iş, sanat ve medya dünyasından binin üzerinde davetli katıldı.

Haberin Devamı

AÇILIŞTAN KARELER (FOTO-GALERİ)

 Davetliler, Trump Towers Mall ana girişine serilen sarı halıda yürüyerek salona girdi.      

Ana Restoran, Private Room ve İngiliz Bahçesi’nde ağırlanan konuklara ünlü Fransız şef Mickael Weiss’in hazırladığı mönüden lezzetler sunuldu. Açılış programı, Black Cotton kurucusu ünlü DJ ve organizatör olan DJ Lady Kamikaze ile start aldı. Londra gece yaşamında çok özel partiler ve organizasyonlarda performans sergileyen DJ Kamikaze, bu kez İstanbullular için çaldı. Londra’nın ünlü gruplarından, kadın müzisyenlerden oluşan High on Hills grubu, DJ, saksofonist, viyolonist, perküsyonist, vokalistlerden oluşan kadrosu ile davetlilere keyifli anlar yaşattı. Açılışta, İngiltere’den gelen performans sanatçısı, İngiliz komedyen ve drag sanatçısı Jonny Woo şovlarıyla büyük beğeni kazandı. Gece, Miss Kelly, Laser Violinist ve Türkiye’den DJ Doğuş Çabakçor’un performanslarıyla geç saatlere kadar sürdü.

   

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!