Doktor Bey bu yaptığınızı kocama da öğretmelisiniz!

Güncelleme Tarihi:

Doktor Bey bu yaptığınızı kocama da öğretmelisiniz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2007 00:00

Bütün erkekler, hayatta bir kere olsun, Dr. Stuart Meloy’unki gibi bir tesadüfe rast gelmek ister: Bir kadını hiç ter dökmeden, hatta kılını bile kıpırdatmadan zevkin doruklarına ulaştırmak! Anestezi ve kronik ağrı uzmanı Dr. Meloy yanlışlıkla yapay orgazmın yolunu keşfetti. Yöntemi geliştirdi, Orgazmatron cihazını yaptı.

Şimdi, orgazm sorunu yaşayan kadınlara mutluluğun kapılarını aralıyor. Dr. Meloy’a ABD’den telefonla ulaşıp cihazını konuştuk.

Orgasmatron cihazını icat etmek nereden aklınıza geldi?

- Aklıma filan gelmedi. Aslında anestezi ve kronik ağrı uzmanıyım. Ve bu aleti tamamen tesadüf eseri icat ettim.

Nasıl bir tesadüf bu?

- 1999’da kronik bacak ağrısı çeken bir kadın hastama omurilik kateteri yerleştiriyordum. Yani omuriliğin çeşitli sinirlerine dokunan ve gönderdiği elektrik akımıyla ağrıyı engellemeye yarayan bir sistem. Aleti yerleştirdim ve sonra elektrik akımını bacağında hissedip hissetmediğini kontrol etmek için aleti çalıştırdım. Hastamdan bir inleme sesi çıktı. Ne oldu, neyiniz var diye sorduğumda, derin bir nefes alıp "Doktor Bey, bu yaptığınızı kocama da öğretmelisiniz" dedi.

Kablonun ucu siz fark etmeden başka bir noktayı uyarmış herhalde!

- Aynen öyle. Emin olmak için birkaç kere daha denedik, hastam vajina ve klitorisinde inanılmaz şeyler hissettiğini ve her seferinde orgazma ulaştığını söyledi. O sırada pek fazla bir şey düşünmedim. Akşam eve döndüm, jinekolog bir arkadaşım bize yemeğe gelmişti. Olanları komik bir hikaye gibi anlattığımda çok ciddiye aldı ve bunun kadınlar için çok faydalı bir buluşa dönüşebileceğini söyledi. Kadın hastalarının neredeyse üçte birinin orgazm olamamaktan şikayet ettiğini anlattı. Bunun üzerine ciddi bir araştırma yapıp 30 yaşın üstündeki her dört kadından birinin orgazm sorunu yaşadığını öğrendim. Cihazı geliştirip patentini aldım.

Orgasmatron ismini nereden buldunuz?

- Woody Allen’ın bilim kurgu filmi Sleeper’da orgasmatron isimli bir oda vardı. En fazla iki kişinin girdiği bu odada herkes aynı anda orgazma ulaşabiliyordu. Oradan aklıma geldi.

Peki tam olarak ne yapıyor bu alet?

- İnce kabloyu omurilikteki vajina sinirlerinin çok yakınına yerleştirmek gerekiyor. Bu kablodan çıkan elektrik akımı hem vajinada sinirlerin refleks olarak kasılmasını sağlıyor hem de beyne orgazm için uyarı gönderiyor.

25 KADINDA DENEDİK

Bugüne kadar kaç kadın denedi bu aleti?

- Binlerce kişi başvurdu ama 25 civarında kadında denedik. Çünkü bütçemiz bu kadarına el veriyordu. Bu büyük ölçekli bilimsel çalışmalar için küçük bir rakam gibi gözükse de cinsel bozuklukla ilgili yapılan araştırmalar açısından gayet iyi. Çünkü cinsel bozukluk çalışmalarında gönüllü bulmak çok zordur. Gönüllü kadınların omuriliğine bu ince kabloyu yerleştirdim. Bu işlemi sezaryen doğumlarında uygulanan epidural anestezi gibi düşünün. Sadece kateterin dokunduğu yer farklı. Sonra o kablonun bağlı olduğu bir de küçük kumanda var. Akım gücünü, zamanlamasını ve aralığını bu kumandayla ayarlayabiliyorsunuz.

Bu 25 kadın ne dedi kullandıktan sonra?

- Kadınlar bunu 10 gün boyunca denedi. İki grup kadın vardı. Birincisi hayatında hiç orgazm yaşamamış, diğeri ise belirli bir süredir orgazm olamamış kadınlardı. Birinci gruptakilere yardımcı olamadık. İkinci gruptaki kadınların yüzde 85’inde işe yaradı. Hepsi daha mutlu ve kaliteli bir cinsel yaşamları olduğunu söyledi.

Peki tedavi etme özelliği var mı yoksa çıkarınca etkisi bitiyor mu?

- Aleti çıkardığınızda her şey eski haline dönüyor ama kalp pili gibi bunu bir ömür boyu takabilirsiniz. Zaten işe yaradığını söyleyen kadınların tamamı bu cihaz bir ömür boyu bende kalsın dedi.

Kadınların eşlerinin haberi var mıydı bu deneyden?

- Evet söylemek zorundaydık çünkü eşlerinin sırtından küçük bir kablo çıkıyordu, eninde sonunda fark edeceklerdi.

Bu alet eşi son derece başarısız ve tembel olsa bile kadını orgazma ulaştırıyor mu?

- Evet, hatta omuriliğinizde bu alet varken orgazma ulaşmak için bir partnere ihtiyacınız bile yok.

Siz erkeklerin sonunu getirmişsiniz!

- Evet böyle eleştiriler aldım. Kadınların erkeklere ihtiyacı olmayacak mı, diye sordular. Ama aleti deneyen kadınların söylediğine göre, eşleri kadınları daha çekici bulmaya başlamış aleti kullanmaya başladıktan sonra. Ve daha sık birlikte olmuşlar. Yani sadece kadınlara değil, erkeklere de yardımcı olduğumu düşünüyorum. Dolayısıyla ilişkiye...

Peki bu alet şu anda satılıyor mu?

- Hayır çünkü elektrik akımını sağlayan mini jeneratör 18-20 bin dolar değerinde. Bu orta gelirli bir hastanın orgazm sorununu çözmek için harcayacağından çok daha fazla. Aletin fiyatını seri üretimle 5 bin dolar civarına indirmeyi planlıyoruz. Bunun için birkaç şirketle görüşüyorum.

ERKEKLERDE DE İŞE YARIYOR

Erkeklerin omuriliğine taksanız bu aleti ne olur acaba?

- Bunu da denedim, erkekler üstünde de etkili oluyor.

Nasıl yani?

- Önce ereksiyon gerçekleşiyor, sonra da zirveye ulaşıyor. Normal prosedür işte...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!