Doğal yağlarla altın bronzluk

Güncelleme Tarihi:

Doğal yağlarla altın bronzluk
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 18, 2010 12:25

Yaz geldi, plajlar, yazlıklar doldu. Şimdi güneşten esmerleşen ten rengine pırıltılı bir güzellik veren bitkisel yağlar var.

Haberin Devamı

Bu yaÄŸlari plajda oluÅŸan çikolata tenin renginde  yoÄŸunluk, çekici, altın bir bronzluk ve kalıcılık  saÄŸlıyor.Â

Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt, bazı doğal yağların  karışımlarının, bronzlaşma sonrası cilde sağlıklı ve tatlı bir koyulaşma kazandırdığını söyledi. Uzman Kurt, Güneşin yıprattığı deriyi toparlayıp, bronzluk süresini kalıcı hale getiren bitkisel yöntemlerin, tende pul pul dökülmeyi ve soyulmaktan oluşan kötü görüntüyü önlediğini belirtiyor.

Çikolata renk aylarca kalıyor

Yaz boyunca kadın ve erkeklerin en büyük sorunu, bronzluğu muhafaza edememek. Günlerce sıcağın eziyetini de çekerek tatlı bir kahverengiye kavuşan deri rengi, bir kaç banyodan sonra tenden kayboluyor. Herbalium Doğal Ürünler Merkezi'nde  yapılan araştırmalar bitkisel yağların, tendeki esmerliği aylarca koruduğunu ortaya çıkardı.

Çikolata rengi kalıcı hale getiren bitkisel bronzluk yağlarının sayısız yararlarını Uzman Volkan Kurt şöyle  anlatıyor: "Bronzlaşmada kalıcılığı sağlayan  doğal yağlar, bunun yanı sıra kuruyan, yıpranan ve hasar gören deriyi tamir ediyor. Eşsiz bir cilt bakım sistemi olarak işlev görmenin yanı sıra, çikolata hale gelen ten rengini daha çok teşvik ediyor."

Haberin Devamı

Egzotik bronzluk sağlıyor, cildi tamir edip,  gençleştiriyor

Erken yaşlanmanın ana nedeni güneşe fazla maruz kalmak.  Vücudun tamir gücünü artıran ve gençleşme sağlayan bitkisel yağlar  kumrallarda, sarışın ve beyaz tenlilerde güneşin lekeli, dalgalı oluşturduğu esmerliği önlüyor.  Bitkilerin  yararlı bileşenleri, plaj ve denizde herkesin sağ kolu gibi. Tabiatta  yetişen  bitkilerin içinden süzülüp gelen yağlar, doğanın saf etkisine sahip. Çatlamış deri alanlarında iyileşme yaratıyor. Yumuşatıcı yeteneğiyle cildi sakinleştiriyor. Hücre hasarlarına karşı etkisi bulunuyor.

İstediğiniz renkte uzun süre bronz kalmanız için tek yapmanız gereken; bitkisel yağ  formülünü 3-4 gün denizde kaldıktan sonra teninize uygulamak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!