Diva'nın golf tutkusu

Güncelleme Tarihi:

Divanın golf tutkusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dünyanın en iyi kadın seslerinden biri olarak kabul edilen Celine Dion, uzun zamandır müzik yaşantısından elini eteğini çekti. Ama bu arada boş durmuyor ve eşinin hastalığıyla ilgilenirken bir yandan da golf turnuvalarına katılıyor...

Celine Dion, hayranlarını şaşırtmaya pek meraklı. Önce süresiz tatile girdiğini açıkladı. Sonra omuzlarını örten kumral saçlarını diplerinden kestiriverdi. Pop müzik dünyasının zirvedeki sanatçının müziğe ara vermesi duygusal bir nedene dayanıyor. Sanatçının menajeri ve eşi Rene Angelil gırtlak kanserine yakalanınca, Celine Dion da hasta kocasıyla ilgilenmek için müzik çalışmalarına ara vermişti.

Sanatçının saçlarını çok kısa kestirmesinin nedenine gelince, Celine Dion: ‘‘Tatildeyim’’ diyor. ‘‘Bu dönemde saçlarımla uğraşmak istemiyorum. Dahası video klipte görüntüm nasıl olur diye bir endişem yok. Bu saç modeli benim için çok uygun. Saçlarımı düşünmeden yüzmeye ya da golf oynamaya gidebilirim.’’

Yeni merakı golf

Celine Dion ve Rene Angelil, kısa bir süre önce California'da Rancho Mirage'da düzenlenen golf turnuvasına katıldılar. Rene Angelil, klüpte bir köşeye çekilip oyunları izledi. Celine Dion, golf sahasında da sahnedeki kadar başarılı olduğunu kanıtlamak için hayli çaba harcadı. İki gün süren Ünlüler Turnuvası, Celine Dion'u uzunca bir aradan sonra hayranlarıyla buluşturdu. Genç şarkıcı hasta kocasının yanından bir dakika bile ayrılmamayı aklına koymuştu. Hastanede ve evde Rene Angelil'in hemşireliğini üstlenen şarkıcı, fedakar bir eş olduğunu dünyaya kanıtladı. Ancak Dion'un hasta bakıcılık dönemi pek de sakin geçmedi. ABD'de yayınlanan haftalık National Enquirer Dergisi, sanatçının hamile olduğuna ve ikiz bebek beklediğine dair bir haber yayınladı. Celine Dion bu hamilelik haberinin nasıl ortaya çıktığını bilmiyordu. Fakat hiç vakit kaybetmeden dergi aleyhine 20 milyon dolarlık tazminat davası açtı. Sanatçı ‘‘Keşke bu haber doğru olsaydı’’ diyerek, çocuk doğurmayı ne kadar çok istediğini belirtti.

Golf Turnuvası süresince Rene Angelil de Celine Dion da çok mutlu göründüler. Dion, golf sahasında rakiplerine zor anlar yaşattı. Genç sanatçının rakipleri arasında Patrick Duffy (Dallas'ın Bobby Ewing'i), Alice Cooper ve Michael Bolton da vardı. Dion, 12 oyuncunun katıldığı turnuvada altıncı oldu.

California'dan gelen son haberlere bakılırsa, Celine Dion bu zoraki emeklilikten sıkılmaya başlamış. Şimdilerde, kocasının sağlık durumunun düzeldiğini bahane edip yeniden sahnelere dönmeye hazırlanıyormuş.

Hollywood'un ünlü golfçüleri

Sinema dünyasının merkezi Hollywood'da bir golf rüzgarı esiyor. Birçok ünlü isim, özel hocalar eşliğinde golf öğreniyorlar. Hatta kimisi de, Celine Dion gibi bu işi iyice profesyonelliğe döküp turnuvalara katılıyor. İşte Richard Gere da onlardan biri. Ünlü aktör, özellikle oğlu doğduktan sonra kendini iyice golfe verdi.

Hatta yakınlarına, oğlunu da küçük yaştan itibaren golfe alıştıracağını söylüyormuş.

Haberin Devamı

Bu arada, beyazperdenin en güzel ve en başarılı isimlerinden olan Jodie Foster da, golf tutkunu ünlülerden. Foster, film çekimi için uzaklara gittiğinde bile, mini golf sahasını ve toplarını yanında götürüyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!