Diriliş Ertuğrul'un 53. yeni bölüm fragmanında şaşırtan hamle - izle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrulun 53. yeni bölüm fragmanında şaşırtan hamle - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 09:03

TRT 1 ekranının heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul 53. bölüm fragmanını yayınladı. Çarşamba akşamları birinciliği kimseye kaptırmayan dizinin son bölümünde Ertuğrul'un planı herkesi şaşırttı. Diriliş Ertuğrul 53. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde izleyemediğiniz detayları haberimizde sizler için derledik.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, dün 52. bölümü ile izleyici ile buluştu. Dizi biter bitmez de  53. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarına farklı bir soluk getiren Diriliş Ertuğrul dizisinde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Ertuğrul ve Saadettin Kopek arasındaki gerilim arttı. Ertuğrul'un gizli planı ise bölüme damga vurdu. İşte Dİriliş Ertuğrul 53. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 53.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

 İşte Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu alp başı olarak, Doğan ve Banu Çiçek’in yakalanması için görevlendirilmiştir. Ertuğrul ise Aytolun ve Gümüştekin’in gizli oyunlarını ortaya çıkarmak için yeni bir plan yapmıştır. Banu Çiçek’le Selcan’ın görüştüğünü gören Goncagül, obaya gelerek gördüklerini halasına anlatır. Aytolun, Goncagül’ün anlattıklarıyla telaşlanmıştır. Doğan, Gündoğdu Bey tarafından yakalanır. Banu Çiçek ise kaçarken yaralanmıştır. Diğer yandan Saadettin Köpek bütün Türkmen beylerini kervansarayda toplar. Ertuğrul’un de bulunduğu bu toplantıda Gümüştekin, Türkmen obalarının başına uç beyi olarak atanmıştır. Ertuğrul, Gümüştekin’in uç beyi olarak görevlendirilmesine karşı çıkmıştır. Bu durum Saadettin Köpek ve Ertuğrul arasında yeni bir gerilimin başlangıcı olur.

Haberin Devamı

TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Aytolun, Selcan ve Banu Çiçek karşılaşmasında neler olacak? Tuğtekin, yaşananlara tepkisini nasıl gösterecek? Saadettin Köpek ve Gümüştekin’in Ertuğrul için planları nedir? Öğreneceği gerçek Tuğtekin’in üzerinde nasıl bir etki meydana getirecek? Gümüştekin’in uç beyi olması obada nasıl karşılanır? Tuğtekin’in Gündoğdu’ya anlattığı büyük sır nedir? Gümüştekin’in uç Beyi olarak Doğan hakkındaki yaptırımı nasıl bir Ertuğrul niçin müdahale etmez? Aytolun, Tuğtekin’e Gökçe’nin hangi sırrını söyler? Ertuğrul’un bütün Türkmen obalarında büyük yankı uyandıran planı nedir? 

 DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜM İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan – Ertuğrul
Kaan Taşaner – Gündoğdu
Hülya Darcan – Hayme Ana
Esra Bilgiç – Halime
Didem Balçın – Selcan
Burcu Kıratlı – Gökçe
Cengiz Coşkun – Turgut Alp
Cavit Çetin Güner – Doğan Bey
Nurettin Sönmez – Bamsı Beyrek
Osman Soykut – İbn-i Arabi
Fahri Öztezcan – İlyas Fakih
Arda Anarat – Dündar
Burak Temiz – Yiğit Alp
Gökhan Karacık – Derviş
Celal Al – Abdurrahman

 

BAKMADAN GEÇME!