Diriliş Ertuğrul yine zirvede

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul yine zirvede
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 13:46

Ekranların en çok izlenen ve beğenilen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul’un dün akşamki bölümü AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarının en çok izlenen program sıralamasında birinci oldu.

Haberin Devamı

AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarında güncel rating sonuçlarına göre 20 Ocak tarihinde en çok izlenen program; dün akşam TRT 1’de 42. Bölümü yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisi oldu. TOTAL’de diziyi sırasıyla; "Kara Sevda", “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber", “Diriliş Ertuğrul (Özet)” ve “Poyral Karayel” izledi.

Diziyi sırasıyla AB’de; “Diriliş Ertuğrul (Özet)”, “Poyral Karayel”, "Kara Sevda" ve “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber", ABC1’de ise “Diriliş Ertuğrul (Özet)”, "Kara Sevda", “Poyral Karayel” ve “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber” takip etti.

Tarihi gerçeklerini anlatan Diriliş Ertuğrul’un dünkü bölümünde şunlar yaşandı: "Ertuğrul ve Alpleri, Karabek ve Tangur ile karşılaşırlar. Kılıcını çeken Ertuğrul, Moğolları bir bir kılıçtan geçirirken, Alpleri de canlı tek bir Moğol askeri kalmayana dek savaşırlar. Ertuğrul, kaçan Karabek'in peşine düşer. Tangut'ta Ertuğrul'u takip eder. Karabek yakalanmıştır. Ertuğrul onu konuşturmak ister ancak tek kelime etmeden Karabek ölür. 

Haberin Devamı

Ertuğrul obaya döndüğünde, Korkut Bey, Hayme hatun ve diğerleri Goncagül'ü istemeye gitmiştir. Ertuğrul onları sofrada bulur. Gündoğdu'ya Goncagül'ü isterler. Gümüştekin ise planlarının gerçekleşmesinden memnundur ve büyük bir sevinçle kızı Goncagül'ü Gündoğdu'ya verir.

Tuğtekin’in obaya gelip Kocabaş’ın ihanetini açıklaması obadaki tansiyonu düşürmüştür. Bu durum iki oba arasında uzun süreden beri olmayan bir barış ve dayanışma ortamı sağlamıştır. Diğer taraftan düğün hazırlıkları kaldığı yerden devam etmektedir. Kendisine isnat edilen suçlardan aklanan Ertuğrul ise yeni planlar kurmaktadır”

Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Osman Soykut ve Didem Balçın’ın yer aldığı dizinin yeni bölümü 27 Ocak Çarşamba akşamı saat 20:00’da ekrana gelecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 43. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!