Diriliş Ertuğrul hem reyting sıralamasında hem de sosyal medyada zirveyi kaptırmadı

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul hem reyting sıralamasında hem de sosyal medyada zirveyi kaptırmadı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 14:48

Tarihi gerçekleri anlatan Diriliş Ertuğrul’un dün akşamki bölümü AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarında en çok izlenen, sosyal medyada da en çok konuşulan programlar arasında ilk sırada yer aldı.

Haberin Devamı

AB, TOTAL ve ABC1 izleyici gruplarında güncel reyting sonuçlarına göre 27 Ocak tarihinde en çok izlenen program; dün akşam TRT 1’de 43. Bölümü yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisi oldu. Somera'nın analizine göre de sosyal medyada en çok "Diriliş Ertuğrul" konuşuldu.

TOTAL’de diziyi sırasıyla; "Kara Sevda", “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber", “Poyraz Karayel” ve “Diriliş Ertuğrul (Özet)”, AB’de; “Diriliş Ertuğrul (Özet)”, "Kara Sevda", “Poyraz Karayel” ve “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber", ABC1’de ise "Kara Sevda", “Diriliş Ertuğrul (Özet)”, “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber” ve “Poyraz Karayel” takip etti.

Sosyal medya gündemine oturan Diriliş Ertuğrul’u sosyal medyada; “Poyraz Karayel”, "Pelin Çift ile Gündem Ötesi”, “Kısmetse Olur” ve “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber" izledi.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 43. BÖLÜM FRAGMANI

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR...

Diriliş Ertuğrul’un dünkü bölümünde şunlar yaşandı: “Noyan’ın mekânına yapılan baskın nasıl sonuçlar doğuracaktır? Tuğtekin, beklenmedik bir şekilde obaya dönüp her şeyi açıklamıştır. Bu durum aynı zamanda uzun süreden beri iki oba arasında olan kırgınlıkları ve sürtüşmeleri sona erdirmiş, obada huzur hâkim olmuştur. Kayı ve Dodurga boyları arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma, Noyan’ın planlarını bozmuştur.”

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 44. BÖLÜM FRAGMANI

Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Osman Soykut ve Didem Balçın’ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul’un 44. bölümü 3 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00’da TRT 1’de ekrana gelecek.

BAKMADAN GEÇME!