Diriliş Ertuğrul'un 46. yeni bölümünde Selcan, Noyan'ın elinde! - izle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrulun 46. yeni bölümünde Selcan, Noyanın elinde - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 12:24

Televizyon ekranlarının en sevilen dönem dizileri arasında yer alan “Diriliş Ertuğrul” nefes kesen sahnelerden oluşan 46. bölümü ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Selcan'ın Noyan tarafından kaçırıldığı dizide Ertuğrul'un yokluğundaki oba karışıyor. Peki; Ertuğrul obadaki karışıklığı düzeltebilecek mi? merak edilen herşey ve Diriliş Ertuğrul 46. bölüm fragmanı haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç ve Kaan Taşaner’in paylaştığı, muhteşem sahneleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kıran “Diriliş Ertuğrul” kaldığı yerden devam ediyor. Noyan planlarına devam ediyor. Ertuğrul obadaki karışıklığı düzeltebilecek mi? İşte detaylar…

Diriliş "Ertuğrul" 46 Bölüm Tanıtımı

Diriliş Ertuğrul 46. Bölümde Neler Olacak?

Ertuğrul, alpleri ile çıktığı yolculukta yeni kişilerle tanışmış ve yeni maceralar yaşamıştır. Bu yolculuk hem Ertuğrul'u hem de Alpleri oldukça etkilemiştir.

Ertuğrul’un yokluğunda oba karışır. Sungur Tekin’in Hayme Ana’nın otağındaki mührü çalınmıştır. Selcan'ın Noyan tarafından kaçırılması ise obadaki huzuru daha da kaçırmıştır. Gümüştekin ile Aytolun yaşanan bu gelişmelerden hayli memnundur.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisinin 46. bölümünde; Gündoğdu'yu Hamza aldatabilecek mi?, Selcan'ı kaçıran Noyan ona neler yaşatacak?, Tangut'un Noyan'a teslim ettiği kişi kim?, Hayme Ana kimleri sorgulayacak? Aytolun ile Gümüştekin'in aklındaki yeni plan nedir?, Gündoğdu ile kardeşi Sungur Tekin neden yüzleşecek?, Gündoğdu, Selcan'ı kurtarmak için nasıl plan yaptı?, Selcan, Noyan'ın elinden kurtulabilecek mi? 

Tüm bu soruların yanıtları 17 Şubat yani bu akşam TRT 1'de ekrana gelecek Diriliş Ertuğrul 46. bölümünde ortaya çıkacak.

BAKMADAN GEÇME!