Diriliş Ertuğrul 45. bölümünde Ertuğrul Gazi Söğüt'e gidiyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 45. bölümünde Ertuğrul Gazi Söğüte gidiyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 11:39

Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul yeni bölümde neler olacak? Sungur Tekin'in gelişi obada heyecanla karşılanıyor. Noyan'ın, Selcan'ı kaçırması obada büyük karmaşıklığa neden oluyor. Oğuz Kağan Mührü kimin eline geçiyor? Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Diriliş Ertuğrul 45. yeni bölümü izle!

Haberin Devamı

Reyting sıralamalarındaki başarısını haftalardır zirvede tutan tarihi dizi Diriliş Ertuğrul bu hafta muhteşem bir bölüm ile geliyor. Bu akşam 45. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan sevilen dizide bakalım ne sürprizler yaşanacak? Hangi olaylara tanık olacağız? Merak ettikleriniz için Diriliş Ertuğrul 45. bölüm fragmanı ve detaylarına haberimizden göz atabilirsiniz.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Uğur güneş ve Didem Balçın gibi ünlü isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul, gerçekçi hikayesi ve etkileyici senaryosu ile her bölümünde izleyicileri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Gazi Üniversitesi Öğrencileri tarafından “yılın en iyi dizisi, senaryosu ve yönetmeni” ödülüne layık görülen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 45. BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 45. bölümde neler olacak?

İzleyicileri büyük merakla takip ettiği Diriliş Ertuğrul 45. Bölüm bu akşam saat 20:00’da TRT ekranlarında!

Yayınlanan her bölümünde heyecan dolu sahneleri ile izleyenlere nefes kesen dakikalar yaşatan Diriliş Ertuğrul’da bu akşam Selcan’ın Noyan tarafından kaçılması obada nasıl bir etki yaratacaktır? Hamza, Gündoğdu’ya sadık kalacak mıdır? Sungur Tekin’in uzun bir aradan sonra geri dönüşü obada nasıl bir karşılanacak? İşte detaylar… Onun Ertuğrul tarafından getirilişi Dodurga beylerinin kafalarını karıştırmıştır.

Sungur Tekin’e rağmen Noyan, mücadelesinden asla vazgeçmeyecektir. Efrasiyab’ın yardımıyla Selcan’ı obadan kaçırmıştır. Selcan’ı kaçırılması obada büyük kargaşaya sebep olmuştur.

Bakalım Hamza bu kez Gündoğdu’ya sadık kalabilecek mi? Noyan, Selcan’ı kaçırarak hedefine ulaşabilecek mi? Gümüştekin ve Aytolun’un yaptığı yeni plan ne? Ertuğrul gittiği yerde kimin hayatını kurtaracaktır? Ertuğrul’un karşısına çıkan yabancı kişi ona neler söyleyecektir? Gündoğdu Selcan’ı kurtarmak için nasıl bir plan yapacaktır? Selcan’ı Noyan’ın elinden kaçırmak başarılı olacak mı? Tüm bu sorular için bu akşam saat 20:00’da TRT’de ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul 45. bölümü sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 45. bölümünde Ertuğrul Gazi Söğüte gidiyor - izle

Diriliş Ertuğrul son bölüm özeti

Ertuğrul, abisi Sungur Tekin’in isteği üzerine Noyan’ın ordusu için düzenlenen baskına katılmayarak kervansaraya gider. Burada Ertuğrul ağabeyine kavuşur. Yapacaklarını, gizli planlarını ona tek tel anlatır. Kervansaray aniden Noyan’ın ordusunun baskınına uğrar. Bu baskında Sungur Tekin yaralanır.

Bu olay üzerine Ertuğrul, abisi Sungur Tekini obaya getirir. Yıllar sonra obaya ayak basan Sungur Tekin, bu dönüşü bakalım obada nasıl bir etki yaratacaktır? Noyan’ın baskını sırasında yaralanan Sungur Tekin iyileşebilecek mi? Yıllar sonra oğlunu karşısında gören Hayme Ana ne tepki verecek?

Haberin Devamı

Diğer yandan Güneydoğu’nun yönetiminde düzenlenen operasyonda Moğol birliğine büyük bir darbe vurulur. Her iki oba beylerinin katıldığı bu baskın obada büyük bir coşku yaşatmıştır.

Oba için yaptığı planlarda Noyan’a kim yardım etti? Hamza, Gündoğdu’ya Sungur Tekin’le ilgili hangi sırrı söyler? Kolyenin peşine düşen Selcan’ın yeni hamlesi ne olacaktır?

BAKMADAN GEÇME!