Diriliş Ertuğrul 44. yeni bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 44. yeni bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 21:12

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'un 27 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde Noyan büyük bir baskınla karşı karşıya kalmıştı. Ertuğrul'un yeni bir hamle yaptığı dizinin yeni bölümünde neler olacak? Herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtı ise Diriliş Ertuğrul 44. yeni bölümünde bulunacak. Peki; Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Türk televizyonlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul son bölümünde yine sürpriz gelişmeler yaşandı. Noyan'ın büyük bir baskınla karşı karşıya kaldığı 43. bölümde Ertuğrul sürpriz bir hamle yaptı. Peki; 3 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul 44. yeni bölümünde neler olacak?

Diriliş Ertuğrul'un 44. bölümünde neler olacağını dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında hep birlikte öğreneceğiz. Diriliş Ertuğrul 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Diriliş "Ertuğrul" 44 Bölüm Tanıtımı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 43. BÖLÜM ÖZETİ

Noyan’ın mekânına yapılan baskın nasıl sonuçlar doğuracaktır? Tuğtekin, beklenmedik bir şekilde obaya dönüp her şeyi açıklamıştır. Bu durum aynı zamanda uzun süreden beri iki oba arasında olan kırgınlıkları ve sürtüşmeleri sona erdirmiş, obada huzur hâkim olmuştur. Kayı ve Dodurga boyları arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma, Noyan’ın planlarını bozmuştur.

Haberin Devamı

Bütün bu durumları ön gören Ertuğrul’un yeni hamleleri neler olacaktır? Noyan’ın mekânına yapılan baskın nasıl sonuçlar doğuracaktır? Ertuğrul’un kervansarayda buluşacağı kişi kimdir? Ertuğrul’la buluşan kişinin getirdiği emanet nedir? Ertuğrul’dan hangi konuda yardım ister? Noyan’ı şok edecek olay nedir? Selcan, Banı Çiçek’ten nasıl bir istekte bulunur? Ertuğrul obaya kimi getirir? Rahman’ı kendisini bekleyen büyük tehlikeler karşında nasıl hareket edecektir?

Diriliş Ertuğrul 44. yeni bölümü 3 Şubat Çarşamba akşamı TRT 1'de yayınlanacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan (Ertuğrul), Kaan Taşaner (Gündoğdu), Hülya Darcan (Hayme Ana), Serdar Gökhan (Süleyman Şah), Esra Bilgiç (Halime), Didem Balçın (Selcan), Hande Subaşı (Aykız), Burcu Kıratlı (Gökçe), Hakan Vanlı (Kurdoğlu), Levent Öktem (Üstad-ı Azam), Serdar Deniz (Titus), Turgut Tunçalp (Afşin Bey), Mehmet Çevik (Deli Demir), Cengiz Coşkun (Turgut Alp), Cavit Çetin Güner (Doğan Bey), Nurettin Sönmez (Bamsı Beyrek), Osman Soykut (İbn-i Arabi), Fahri Öztezcan (İlyas Fakih), Gökhan Atalay (Şahabettin), Can Kahraman (Kara Toygar), Hamit Demir (Akçakoca), Mehmet Emin İnci (El Aziz), Sedat Savtak (Numan), Tolgay Sala (Hamza Alp), Özlem Aydın (Elenora), Arda Anarat (Dündar), Burak Temiz (Yiğit Alp), Gökhan Karacık (Derviş), Celal Al (Rahman)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!