Dev kadro, dev defile

Güncelleme Tarihi:

Dev kadro, dev defile
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un 1999 yılı couture yaz koleksiyonunu kariyerlerinin zirvesinde olan yerli, yabancı 17 tescilli manken tanıttı. Conrad Otel'de düzenlenen ‘‘2001 Gece Masalları’’ isimli defilede Ebru Ürün, Deniz Pulaş, Sema Şimşek, Deniz Akkaya, Çağla Şıkel, Buket Saygı, Asuman Krause, Sinem Öztufan, Şenay Akay, Efsun Ersan, Ayşe Hatun Önal, Öznur Erkan, Rena Rahtıman, Rebecca Ayoko, Sarah Mouldowney, Valarie Lehmann, Axelle Vidou ve Aurore Lebref isimli mankenler görev aldı.

Defilede Rebecca Ayoko ‘‘Gözde’’, Kanal D Güzellik Kraliçesi Ayşe Hatun Önal ‘‘Cariyebaşı’’, Sponza ‘‘Hazinedar’’ ve pop şarkıcısı Yeşim Salkım Uzan ‘‘Başhatun’’ kıyafetleriyle podyuma çıktı. Yeşim Salkım Uzan, ‘‘Azın Gücü Yekmiyor! adlı şarkısını da defile kapsamında seslendirdi. Defilede Anadolu ezgileri eşliğinde tamamı ipek, keten ve keten gibi doğal elyaflardan sağlanan kumaşlardan oluşan 65 parçalık koleksiyon sunuldu. Müziği, koreografisi, organizasyonu ve prodüksiyonu Barbaros Şansal tarafından gerçekleştirilen gecede 75 kişilik dev kadro görev yaptı. Dört ayda 34 kişilik bir ekiple hazırlanın koleksiyonda kullanılan ayakkabı, şapka, aksesuvar ve işlemeler de Yıldırım Mayruk atölyelerinde yapıldı. Kıyafetlerde beyaz, ekru, mavi, pembe, lila ve sarı gibi bahar renklerinin yanı sıra siyah ve kırmızı da kullanıldı. 800 kişinin katıldığı ve davetiyeleri 12 milyon 500 bin liradan satılan defileden elde edilen gelir, Fatih Geleceğimizin Çocukları Vakfı, Kadıköy Lions, Malatya Eğitim Vakfı, Bizim Lösemili Çocuklarımız Vakfı ve Hava Kuvvetleri Kartal Vakfı'na bırakıldı.

Yıldırım Mayruk'un tüm geliri çeşitli vakıflara ve hayır kurumlarına devredilen defilesinde dev bir kadro görev yaptı. 4 ayda 34 kişinin kazırladığı 65 modeli 17 ünlü manken sunarken, defilede toplam 75 kişi görev yaptı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!