Dermatolojide devrim

Güncelleme Tarihi:

Dermatolojide devrim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sedef hastalığı, istenmeyen benler, saç dökülmesi, cilt kırışıklıkları, gözaltı yağları, sivilce gibi sorunlar, artık sorun değil. Çağdaş tıp ve teknoloji, bu gibi sorunları çok kısa sürede ortadan kaldırıyor.

Alman Hastanesi Universal Hospitals'ın yayın organı ‘‘Universal’’ın son sayısında yer alan bir yazıda, günümüzde dermatolojik açıdan büyük bir devrim yaşandığı belirtildi. Alman Hastanesi'nde de modern cihazlara donatılmış bir dermatoloji bölümü açıldığı bildirilen yazıda, özellikle kadınlar için büyük sorun olan cilt rahatsızlıklarının çok kolay tedavi edildiğine dikkat çekildi. Dr. Ahmet Günay imzalı yazıda ‘‘Erbium-Yağ Lazerleri’’ sayesinde derin veya yüzeysel sivilce izleri, kırışıklıklar, bacaklardaki kılcal damarlar, lekeler yok ediliyor. Sedef gibi en inatçı dermatolojik rahatsızlıklar, saç dökülmesi, istenmeyen benler, lazer teknolojisinin en son ürünü olan Erbium- Yağ Lazerleri sayesinde ortadan kalkıyor.

Erbium-Yağ Lazerleri'nin kullanım alanı bu kadarla da sınırlı değil. Güneşin deri üzerinde yaptığı lekeler, çiller, bazal hücreli deri kanserleri, dövmeler, el ayak ya da genital bölgelerde görülen siğiller, bu yeni araç sayesinde yok ediliyor.

Erbium Lazerde tedavi sonrası iz kalma riski, hemen hemen sıfır. Ayrıca çevre dokularında da en az hasar meydana geliyor ve cilt çok çabuk kendini yeniliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!