Deniz Fehmi Dalsaldı Show

Güncelleme Tarihi:

Deniz Fehmi Dalsaldı Show
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2011 00:00

Hafta sonları Maçka Nahide’de çıkıyor, taklitlerini izleyenler gülmekten yerlere yatıyor. Fotoğrafla yazıyla anlatması zor. O yüzden videolarını çektik. Uygun telefonu olanlar tigtag’ini indirebilir; www.hurriyet.com.tr’den izleyebilirsiniz

Haberin Devamı

Oğulcan annesi Seda Sayan’a “Anne seni senden daha iyi yapıyor, zulayı da patlattı tencere tava dağıtıyor” diye anlatıyor onu. Kendine de güveniyor: Bir gün Gönül Yazar’ın katıldığı programa “Hiç utanmıyor musunuz, o kadın Gönül Yazar değil, Gönül Yazar benim” diye canlı bağlandı.
Sadece Seda Sayan’la Gönül Yazar mı? Sahnede peruğunu değiştirdiği anda bir Yıldız Tilbe oluyor, bir Sezen Aksu... Huysuz Virgin gidiyor, Zerrin Özer geliyor. Mekân tıklım tıklım, adım atacak yer yok, izleyenler pür dikkat, ağzından çıkan her kelimeyle gülmekten yerlere yatıyor. Sıkıyorsa takip etme zaten... Koskoca Bülent Ersoy sizi sahneden azarlamaya başlıyor!

“Yıllarca 7x24 taklidini yaptığım insanları takip ettim. Artık taklit yapmıyorum, onlar oluyorum. Sesimin inceliği kadınlara daha iyi gidiyor. Kadın taklitleri yapıyorum. Zaten ülkenin gündemini de kadınlar belirliyor. Bir baktım beş-on tane kadınla yatıp kalkıyoruz sabah-akşam. Ben de bunların hepsini bir sahnede topladım.” Deniz Fehmi Dalsaldı (32) Siirtli bir ailenin çocuğu. Stilistlik, iç mimarlık okudu, bankacılık yaptı ama hiçbiri ona göre değildi. O çocukluğundan beri taklitle yatıp taklitle kalkıyordu. Taklitlerini eş-dost arasında yaparken bir gün İzzet Çapa tarafından keşfedildi. Tıpkı Huysuz Virjin gibi memuriyetten sahnelere geçiş yaptı. Önceleri ek gelir olsun diye yapıyordu. Sonra bankayı tamamen bırakıp Nahide’nin stand up taklit şovcusu oldu. Cuma cumartesi akşamları saat 22.30 oldu mu, bilenler bilmeyenlere “Bak şimdi Fehmi çıkacak, inanılmaz bir yetenek” diye anlatıyor. Önce ailesi rahatsız olur diye düşünmüş. Ama sonra onlar da gelip izlemişler ve insanların beğenisi hoşlarına gitmiş.  Zamanla makyaj yapmayı peruk takmayı da oturtmuş, artık yeni projeleri var:  Nota ve ses dersi alıyor, bundan böyle şovlar müzikli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!