Dene, al ve çık

Güncelleme Tarihi:

Dene, al ve çık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bir kozmetik mağazasına girdiğiniz zaman karşınıza hemen birkaç tane ürün tanıtıcı eleman çıkıyor. Siz henüz ihtiyacınız olan ürünü söyleyemeden ve belki de aradığınız marka mevcut değilken size değişik markalardan ürünler tanıtılıp, denemeniz için ‘duygusal baskı’ bile yapılıyor. Bu durumdan sıkılıp hiçbir şey almadan kaçmanız hiç de şaşırtıcı bir durum değil.

Bu soruna Avrupa’da tabii ki çoktan çözüm bulunmuş durumda. Mağazalarda uygulanan ‘‘Open servis’’ adı verilen yöntemle her şey kolaylaştırılmış durumda. Raylı sistemle düzenlenen raflarda bütün ürünlerin tester’ı yer alıyor. Mağazalardaki elemanlar müşterileri rahatsız etmiyorlar. İsteyen istediği ürünü deneme imkanı buluyor.

Bu uygulamayı Türkiye’ye de getiren Tekin Acar, Ankara’da Bilkent şubesinde işte bu ‘open servis’ sistemini hayata geçirmiş durumda. Yine 22 Ağustos’ta Ankara Etbalık Migros’ta, Türkiye’nin en büyük parfümeri mağazası (504 m2) açılacak. Burada da müşteriler rahatsız edilmeden istedikleri ürünü deneyip gerektiği zaman bir elemana danışma imkanı bulabilecekler.

İstanbul Capitol Mağazası’nda tüm markalardan alışveriş yapma imkanı sağlanırken aynı zamanda cilt bakımı kabini ile ücretsiz cilt ve vücut bakımı hizmetinden de faydalanmak mümkün. Ankara Etbalık Migros Tekin Acar Parfümeri’de ayrıca cilt ve saç bakımı kabini ile çocuklara özel uygulamalarıyla farklı bir atmosfer sunulacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!