Demir Demirkan Sürpriz Bir Nikah İle Paris’te Evlendi

Güncelleme Tarihi:

Demir Demirkan Sürpriz Bir Nikah İle Paris’te Evlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 10:49

6 Temmuz tarihinde Emre Kula ile nikah masasına oturan Sertab Erener’in ardından, Demir Demirkan da geçtiğimiz günlerde lise aşkı Seda İnce ile sürpriz bir nikah ile Paris’te evlendi. Sürpriz bir nikahla Demir Demirkan ile hayatını birleştiren Seda İnce’nin 4.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Demir Demirkan ile ünlü şarkıcı Sertab Erener 18 yıl süren büyük bir aşk yaşadıktan sonra şok ayrılık kararları gündeme bomba gibi düşmüştü.

Türkiye’nin en sevilen çiftleri arasında yer alan ünlü çift, 18 yıllık beraberliklerinin ardından şok bir ayrılık kararı ile yollarını ayırmışlardı. Magazin dünyasına bir bomba etkisi ile düşen haberin ardından sular epeyce durulmamıştı.

6 Temmuz tarihinde Emre Kula ile nikah masasına oturan Sertab Erener’in ardından, Demir Demirkan da geçtiğimiz günlerde lise aşkı Seda İnce ile sürpriz bir nikah ile Paris’te evlendi.

Sürpriz bir nikahla Demir Demirkan ile hayatını birleştiren Seda İnce’nin 4.5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Demir Demirkan Kimdir?

12 Ağustos 1972 tarihinde Adana’da doğdu. Lise öğrenimini İzmir Özel Çamlaraltı Koleji’nde tamamlayan Demir Demirkan, yüksek öğrenimini Bilkent Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Üniversite yıllarında Pentagram gurubunda gitarist olarak yer aldı.

Haberin Devamı

Pentagram gurubu ile birlikte ‘Trail Blazer’ albümünü tamamlayarak Los Angeles’a taşındı. 1992 yılında Musicians Institute’de eğitimine başladı. Los Angeles’da kaldığı yıllar boyunca bir çok ünlü isimle birlikte çalıştı, pop-jazz, afro, latin ve rock gibi bir çok müzik tarzından kayıtlarda bulundu.

1996 yılında İstanbul’a kesin dönüş yaparak müzik hayatına İstanbulda devam etti. Pentagram gurubu, Şebnem Ferah gibi ünlü isimlerle çalışan Demir Demirkan, 1997 tılında Sertab Erener’in ‘Sertab Gibi’ albümünün prodüksiyonunu gerçekleştirdi. Yapımcılık yönü ağı basan ünlü müzisyen Pentagram gurubundan ayrılarak yoluna yapımcı olarak devam etti.

Demir Demirkan 2002 Ekim ayından itibaren yayınlanmaya başlayan "5'i Bir Yerde" adlı TV Dizisinin başrolünde yer aldı.

2003 yılının Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'ye birincilik getiren "Every Way That I Can" adlı şarkının sözlerini yazdı ve şarkıyı besteledi. Bu birincilikle Demir Demirkan şöhretinin zirvesine ulaştı.

Sertab Erener Kimdir?

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, 4 Aralık 1964 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şarkıcılık özelliklerinin yanında besteci ve söz yazarı kimliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sertab Erener, Koloratur soprano türünde ki sesi ile Sezan Aksu’nun yanında vokalistlik yapmaya başladı. 1990’lı yılların başında Sezen Aksu’nun da desteği ile çıkardığı albümler ile adını duyurdu.

Haberin Devamı

1992 yılında “Sakin Ol” albümü ile başarılı bir çıkış yapan Sertab Erener, 1994 yılında çıkardığı “Lâl”, 1997 yılında çıkardığı “Sertab Gibi” ve 1999 yılında çıkardığı Sertab Erener albümleri ile Türk Pop Müziğine damgasını vurdu.

2003 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Everyway That I Can" ile birinci olarak Türkiye'ye yarışmadaki ilk birinciliğini kazandırdı ve Avrupa'da adından söz ettirmeyi başardı.

2010 yılında çıkardığı “Rengârenk” albümü ile müzik piyasasını sallamayı başaran Sertab Erener, müzik kariyerine 2012 yılında çıkardığı Ey Şûh-i Sertab ve 2013 yılında çıkardığı “Sade” albümü ile başarılı bir şekilde devam etti.

Üç kez evlilik yapan ünlü müzisyen, ilk eşi olan Levent Yüksel ile 1990 yılında evlendi ve 6 yıl evli kaldı. Üçüncü eşi Emre Kula ile 2015 yılında sürpriz bir nikah ile evlendi.

Haberin Devamı

Başarılı bir müzik hayatı olan Sertab Erener, bugüne kadar iki “Altın kelebek”, yedi adet “Kral TV Video Müzik Ödülleri” ve daha bir çok ödülü almaya hak kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!