Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşınıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalın Hadımköydeki evinden taşınıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 22:27

Şarkıcı Demet Akalın’ın, eşi Okan Kurt’un işi nedeni ile oturduğu Hadımköy’den taşınma kararı aldığı iddia ediliyor. İddialara göre Akalın, Göktürk’ten ev aramaya başladı. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Kızı Hira’nın doğumundan sonra eşinin işinin Hadımköy’de olması nedeni ile evini Hadımköy’e taşıyan Demet Akalın, sonunda isyan etmiş. Yaklaşık 6 ay kadar önce Hadımköy’e taşınan Demet Akalın, oturduğu villaya aylık olarak 20 bin lira ödüyordu.

Ancak, Akalın’ın oturduğu bölgedeki inşaat çalışmaları ünlü şarkıcı Akalın’ı pes ettirdi. Akalın, Hadımköy’den taşınma kararı aldığı söyleniyor. Demet Akalın, iddialara göre şu an Göktürk’ten ev bakıyor.

Demet Akalın Kimdir

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın, 23 Nisan 1972 yılında Gölcük’ te dünyaya geldi. İlköğretim ile lise öğrenimini burada tamamladı. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi almadı. Annesinin desteği ile mankenlik kursuna gitti. 1996 yılında albüm çalışmalarına başladı. Bir çok başarılı albüm çalışması ve hit olan bir çok şarkısı var. Müzik kariyerinde bir çok ödül aldı.  Şahan Gökbakar’ın “Osman Pazarlama” filminde konuk oyuncu olarak rol aldı. Okan Kurt ile evlendi ve Hira isimli bir kızı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!