Demet Akalın, takipçisinin yorumuna sert çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalın, takipçisinin yorumuna sert çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 11:42

Demet Akalın, Ankara’da yaşanan terör saldırısından dolayı konserini iptal ederek sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Akalın’ın bir takipçisinden gelen yorum, Akalın’ı çıldırttı. Akalın’dan o takipçiye bomba bir yorum geldi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 17 Mart’ta konser vermeye hazırlanıyordu. Ancak, geçtiğimiz gün Ankara’ da 37 kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan terör saldırısından sonra Demet Akalın konserini iptal etti. Konserini iptal ettiğini de Instagram hesabı üzerinden duyurdu.

Demet Akalın’ın 17 Mart’taki konserini 31 Mart’a ertelediğini açıklayan paylaşımının altına bir takipçisinden “Bomba patlar ölürüz diye erteliyorlar, yas tuttukları için değil” yorumu geldi.

Akalın, takipçisinin bu sözlerine karşı sessiz kalmadı ve “ Tam 1 saat önce yazdıkların ne peki!!! Full makyajınla “hayat devam ediyor” yazmışsın! 'Lahana turşusu' sözü tam da senin için!!! B.k atarken önce elindeki b.ku temizle emi!” cevabını verdi.

Demet Akalın, takipçisinin yorumuna sert çıktı

Haberin Devamı

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın, 23 Nisan 1972 yılında Gölcük’te dünyaya geldi. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi almadı. Annesini desteği ile mankenlik kursuna başladı. 1996 yılında müzik hayatına başladı. Okan Kurt ile evlendi ve Hira isimli bir kızı oldu.

BAKMADAN GEÇME!