Dansöz'ün galası güzelleri buluşturdu

Güncelleme Tarihi:

Dansözün galası güzelleri buluşturdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2001 00:00


Demirhan HARARLI
Haberin Devamı

Savaş Ay'ın varını yoğunu ortaya koyarak çektiği ‘‘Dansöz’’ün galası yapıldı. Kerem Alışık, annesi Çolpan İlhan, çocuğu Sadri Alışık, İlknur Soydaş, Dansöz Şıvga, Beyazıt Öztürk, Mustafa Altıoklar, Fedon, Asım Can Gündüz, Şükran Ay, Yıldo ve Engin Koç'un rol aldığı filmin gösterimi, aşırı kalabalık nedeniyle saat 21.00'de değil de, 22.00'de başlayabildi. Geceye katılan ünlüler arasında Ferdi Tayfur, Mustafa Alabora, Pınar Eliçe, Fedon, Gönül Yazar, Ahmet Selçuk İlkan, Kerem Yılmazer, Gülriz Sururi, Yıldız Tilbe, Emrah, Sibel Turnagöl ve Ekrem Bora vardı. Geceye Çolpan İlhan, Sibel Turnagöl ve Kerem Alışık birlikte gelerek, yanyana oturdular. Öte yandan geceye katılan Çingeneler, filmin sonunda hem çaldılar, hem de göbek attılar.

DERSLERLE DOLU

Herkesin hayatından kesitler gördüm. İlginç bir film. Bu duygular hepimizin içinde var. Savaş Ay bunu Çingene mahallesinde işlemiş. Bu filmde gerçekler ve yaşanmış olaylar var. Görülmesi gerekir.

ÇOK BAŞARILI

Film çok güzeldi. Çolpan İlhan'ın oyunculuğu çok hoşuma gitti. Üç kuşak anne, oğul ve torun bir araya gelmişler. Savaş ağabeyin ilk sinema deneyimi olmasına rağmen çok başarılı buldum.

ÇİNGENELER İYİ

Savaş Ay, ilk yönetmenliği olmasına rağmen çok güzel bir film ortaya çıkarmış. Toplumsal bir yarayı gündeme getiriyor. Anneyi oynayan Çingene kadın, çok iyi rol yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!